ne baš najbolje

NA METI JE NAJOŠTRIJIH KRITIKA, A ONDA JU JE IVANKA DOKRAJČILA: Rođendan Tifani Tramp nije protekao najbolje (FOTO)

0

Najmlađa ćerka američkog predsednika Donalda Trampa, Tifani Tramp, poznata je kao najopuštenija članica porodice, a sada je zbog toga na meti oštrih kritika.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tifani je, naime, proslavila 27. rođendan, i to u Majamiju! Kako prenose strani mediji, Tifani je nekoliko puta tokom prethodne nedelje bila viđena na žurkama, u restoranima, gde je uživala u velikom društvu u velikim količinama hrane i pića.

 

Svet su obišle slike i sa lude žurke na plaži! Ona je bila u jednodelnom plavom kupaćem kostimu, a iako se većinu vremena smejala, deluje da je u nekim trenucima ― vikala na ostale. O njenim facijalnim ekspresijama, koje su neumorni paparaci uslikali, govori ceo svet, a ćerka Donalda Trampa i Marle Mejpls na meti je osude javnosti zbog toga što je organizovala rođendansku proslavu u doba pandemije virusa korona, koja nije zaobišla ni njenog oca, maćehu Melaniju i polubrata Barona. Sa Tifani je bio sve vreme bio i njen dečko, multimilijarder Majkl Bulos.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

To, ipak, nije bilo sve, jer sada čitav svet komentariše potez njene sestre Ivanke! Naime, Ivanka je čestitala Tifani rođendan putem Tvitera, ali kada je htela da je "taguje", uradila je nešto neočekivano. Ona je tagovala lažan profil na Tviteru, koji uopšte ne pripada njenoj sestri.

 

 

Umesto da je pozoveš i čestitaš joj, ti pišeš po društvenim mrežama i još ne znaš koji je pravi nalog tvoje sestre ― samo je jedan od komentara Tviteraša koji su žestoko osudili Ivanku.

 

 

 

makonda-tracker