Emir Kusturica: Krstio sam se zbog svoje dece

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

BRANKA

16-10-2011 21:42h
PA MOGAO SI EMIRE-NEMANJA , DA SE IZJASNIŠ KAO ATEISTA.
ŠTA MISLIŠ O TOJ VARIJANTI, OVO MI DELUJJE KAO DA SE NEKOME DODVORAVAŠ, A NE VIDIM ZAŠTO I KOME BRE, TI SI UMETNIK NAD UMETNICIMA, TI SI ČOVEČE UMETNIK NAD UMETNICIMA.
POZDRAV TEBI I SAMO RADI, TO JE ONO ŠTO JE TVOJA LIČNA KARTA, IDENTITET, TO SI TI.

neretva

17-10-2011 04:54h
Niko tebi nemanja nije zamjerio prelazak na pravoslavlje,religija je privatna stvar zar ne , nikoga ne zanima je li se ti krstis ili klanjas.Nego da te napomenem oscar je ipak u sarajevu ,cuvaj ti svoje zlatne palmice i pricaj o pravoslavlju psi laju karavane prolaze

mila

17-10-2011 16:57h
TI SI NAS PONOS BEZ OBZIRA KOJOJ VERI PRIPADAS ONO STO TRENUTNO RADIS JE ZA SVAKU POHVALU HVALA TI ZA KAMENGRAD DOKAZAO SI OVIM PROJEKTOM DA SI NEIMAR I COVEK KOJI SPAJA LJUDE SA OBE STRANE DRINE U TOME JE TVOJA VELICINA.. ZIVEO TI NAMA STO GODINA.

SARAJEVO

17-10-2011 15:19h
Kusta je Sarajlija a sve ostale njegove izjave tipa ovo ono shvatam kao njegov djecacki prkos .

Sultanija

17-10-2011 08:42h
Slazem se s Brankom, i ateista je bio izbor, jer u vjeri svakoj se valja posvetiti Bogu, a ti ovako samo haman zbog nekakvog papira. Vala si meni isti i sad kao i tad!
Dobar si redatelj ciji mi osobni stavovi nikad nisu bili jasni, ali to nije ni bitno. Bitno je da dobro radis svoj posao, a doma ti kako god hoces!

Neven

20-02-2012 15:07h
Branka tebi ocito smeta sto je Kusta Srbin. Srpska vjera je umjerena I po pravilima prirode I tvorca.
Ne razumijem sto to tebi toliko smeta? Ima mnogo ne rodjenih Srba koji su primili pravoslavlje ;)
Mesa Selimovic, Hasan Kikic, Ivo Andric ne znam sta je lose u tome?!?!?
A ti neretva, Kusturicu sarajevski Oskar slabo interesuje I cijeli taj Hollywood
Slab je tamo filmski duh I kvalitet. A o kakvim psima pricas majmuncino.

Milorad Zurković

07-01-2013 12:50h
Nisam ni pročitao šta su napisali pre mene, to nije nivažno. Od svih na svetskoj sceni je mest broj jedan, mesto broj dva je slavni Italijanski glumac Roberto B a treće mesto je Čari Čaplin.Čaplin je treće mesto zbog toga što nije živ. Inače da je živ možda bi bio mesto broj 2.Nemanji želim sve najbolje u daljem radu. Posle ovih projekata većina nas bi želela da napravi jednu komediju svetskih razmera. Komedija bi se odnosila na svetski poznata imena koja se nalaze u industiji filma. Svetski poznata imena se nalaze u Srbiji. Da ih samo nabrojim Roberto Benjini, Dikaprio, Cruz, Merlin, Penelopa C, Elizabeta T, Vudi Alen. Sve ove koje sam nabrojao strahovit liče na originale. Jedino Vudi Alen je narušenog zdravlja.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: