ne krije

"IMALA SAM NOS ODAVDE DO BATAJNICE!" Anastasija Ražnatović otvoreno o tome šta je promenila na svom licu

4

Ćerka Svetlane Ražnatović ne krije da je išla pod nož kako bi bila zadovoljna svojim izgledom

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anastasija Ražnatović, koja je i sama uplovila u muzičke vode i pošla majčinim stopama, proteklih godina važi za jednu od atraktivnijih na sceni.


Međutim, ona ističe da nije uvek bila zadovoljna svojim izgledom.


Postoji jedna slika koja kruži internetom, kad sam imala 13 godina. U tom momentu imam skoro 80 kilograma, našminkana sam jezivo. Sad imam 60. Ne stidim se toga, ne krijem da sam tako izgledala. Imala sam i više kilograma i veći nos i manja usta... Sve na toj slici izgleda strašno — rekla je Anastasija u emisiji Sceniranje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Poznati NEKADA i SADA (@pravo_vip_lice) on


Cecina ćerka istakla je da ne želi da tvrdi da je nos operisala zbog devijacije, iako je jeste imala, već uglavnom iz estetskih razloga.


Razumem kada se žena oseća nesigurno zbog nosa ili grudi...i potpuno sam za to. Svi to rade, samo što svi lažu! Meni je nos odavde do Batajnice na toj slici koja kruži. Nisam bila zadovoljna svojim nosem i nos sam operisala, samo jednom. Zapravo sam samo nos i operisala. Imala sam tu nesigurnost oko nosa i to sam korigovala. Neću sada da pričam da sam imala devijaciju pa sam morala, nisam zbog toga uradila, okej, imala sam i devijaciju, ali... Prosto sam želela i to sam uradila, i to je to — rekla je Anastasija.

 

 

makonda-tracker