teško je podnosila situaciju

"UGOJILA SAM SE TOLIKO DA ME JE MAMA JEDVA PREPOZNALA": Anastasija progovorila o teškom periodu i borbi sa DEPRESIJOM

2

Anastasija Ražnatović u "Sceniranju" na Kurir televiziji progovorila je o stvarima iz privatnog života koje niko nije znao.

foto: Printscreen Kurir TV
foto: Printscreen Kurir TV

Pevačicu sada prati 1.000.000 ljudi na Instagramu, o čemu je otvoreno govorila.

 

- Imala sam dosta pratilaca i pre nego što sam krenula sa muzičkom karijerom, kada sam se snimala sa prijateljima. Malo sam se bavila i modelingom - rekla je Anastasija u "Sceniranju".

 

- Izbegavala sam da pričam o ljubavi, jer mi dečko nije u javnom svetu. Emotivna sam izuzetno, ne postoji film na kom nisam plakala, dosta se saosećam, tragične scene mi nateraju suze na oči - rekla je Ražnatovićeva kada su je pitali šta mnogi o njoj ne znaju.

 

foto: Printscreen Kurir TV

Pevačica i ćerka poznate zvezde Cece Ražnatović priznala je na samom početku priznala je kako se osećala kada je njena majka nosila nanogicu. Anastasiji je sve teško palo, pa se i ugojila 20 kilograma.

 

- U periodu kada je mama imala nanogicu, Veljko i ja smo zbog cele hajke preseljeni na Kipar. Pala sam u depresiju, nije mi bilo ni do čega, teško sam to podnosila. Samo sam tražila neki spas, tu prazninu da popunim hranom. I prosto, bilo mi je teško da se uklopim, sve je bilo crno, mračno, samo sam jela. Ugojila sam se toliko da me je mama jedva prepoznala kada smo se vratili - kaže ona.

 

Anastasija kaže da je njena majka najpametnija što se nikada nije oglasila što se tiče hapšenja, a to je shvatila tek nekoliko godina kasnije.

 

 

makonda-tracker