sama i ostavljena

DOŽIVELA JE VRTOGLAVI USPEH, A ONDA JE USLEDILA TRAGEDIJA: Slavna glumica preminula je u 38. godini, sve zbog poroka!

0

Izolda Izvickaja je rođena 1932. godine u Rusiji. Njen otac je bio keramičar, a majka je bila na čelu Pionirske palate, u to vreme, to je bilo jedino mesto kulture.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ruska lepotica Izolda Izvickaja bila je mlada i talentovana. Činilo se da je ceo svet pred njenim nogama, a svi su joj predviđali veliki uspeh. 50-ih godina svi su znali njeno ime, važila je za talentovanu glumicu, a njenoj neobičnoj lepoti su se svi divili. Sve je ukazivalo da će imati izvanrednu karijeru, ali je sudbina za nju imala okrutniji plan.

 

Život joj je prekiniut u 38. godini. Umrla je od posledica alkoholizma, sama i ostavljena od svih. 

 

Detinjstvo i odrastanje

 

Izolda Izvickaja je rođena 1932. godine u Rusiji. Njen otac je bio keramičar, a majka je bila na čelu Pionirske palate, u to vreme, to je bilo jedino mesto kulture.

 

Još kao mala se izdvajala od druge dece. Rado je išla u školu, obaveze joj nisu teško padale, a vrlo rano je pokazala interesovanje za umetnost. Često je odlazila u bioskop kako bi gledala svoje idole, glumice Love Orlovu i Valentinu Serovu i zamišljala kako će jednog dana imati karijeru poput njihove. San da postane popularna je pošto poto rešila da ostvari, pa je krenula na dramsku sekciju.

 

Kada je završila srednju školu, krijući od roditelja, je kupila kartu za Mosku i otišla kako bi probala da upiše dramski fakultet. Iako je mislila da je roditelji neće podržati, desilo se potpuno suprotno. Oni je ni u jednom trenutku nisu kočili na njenom putu ka velikoj karijeri.

 

1955. je diplomirala i tu počinje njen vrtoglavi glumački uspeh.

 

Na samom početku statirala je u filmovima, ali je vrlo brzo uočen njen talenat i ona je dobijala sve bolje ponude. Vrlo brzo je postala miljenica naroda i najpoželjnija žena u Rusiji. Njene fotografije su krasile mnoge magazine, a čak je i jedan kafić na jugu Francuske nazvan po njoj.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker