oduševila

FANOVI ŠIROM SVETA GLEDAJU KAO HIPNOTISANI: Ana Ivanović podelila fotografiju koju je nemoguće zaboraviti

4

Na ruskom, španskom, francuskom, nemačkom, srpskom... Srpska lepotica ne može da se odbrani od komplimenata!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Verovatno najatraktivnija penzionerka na planeti nesumnjivo je bivša teniserka Ana Ivanović, koja i po okončanju sportske karijere i nakon dva porođaja izgleda savršeno i spremno za teniski teren.


Pored brojnih sportskih uspeha, naša Ana je i te kako poznata po lepoti, pa je tako pre nekoliko godina jedan portal koji objavljuje godišnje liste najlepših teniserki morao da je izbaci iz konkurencije jer je godinama osvajala prvo mesto.

 

Godine prolaze, a Ana uvek izgleda isto, a sada je podelila na Instagramu fotografiju o kojoj će se dugo pričati. Nekadašnja sportistkinja objavila je kako sedi za šankom u tufnastoj haljinici, a u prvom planu su njene besprekorno izvajane noge. Ivanovićeva uživa u čaši vina i napominje da rad na formi ne znači da ne možemo da opustimo kad poželimo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on


Rad na fitnes cilju ne znači da ne možete da se počastite s vremena na vreme. Radi o načinu života, prijatelji – poručila je Ana.


Ako pitate njene obožavaoce, poneka čaša vina definitivno joj ne škodi jer izgleda – savršeno.


"Kakve noge", "Kakva lepotica", "Najmoćnija Škorpijo"... samo su neki od brojnih komentara na više jezika koji prate ovu fotografiju.
 

 

makonda-tracker