13 godina od smrti

U MLADOSTI JE PROMENIO VERU, ALI I IME U NIKOLA: Ove detalje iz života Amira Rešića Nina SIGURNO niste znali!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Goran

17-10-2020 10:38h
Nije on promenio veru nego njegovi preci.On se samo vratio izvoru odakle tece BISTRA VODA.Dolazi vreme kada ce hiljade i hiljade da se vrate IZVORU jer muslimani srpskog porekla su u islamu pastorcad i sluze samo za potkusurivanje i jeftinu kupovinu zemlje u BiH od strane arapa.Kad se osveste,bas kao i mi,polovina ili vise od pola bice arapsko.Otimali su od pravoslavaca nasiljem i uz tursku pomoc,sada ce morati da okrvave gace da vrate svoje odnosno ono sto smatraju svojim.

Istina

19-10-2020 08:54h
@Goran
Odgovor Goranu,Gorane dali znas odakle potice ime Goran ,Zoran kao i i mnoga druga su Turska.O promijeni vijere ,Srbija je 1750 imala po akademiku Cubrilovicu od 50 do 70 000 stanovnika.Pupin,Nusic,SterijaPopovic, ,Laza Kostic,Tasko Nacic,Miki Manojlovic, ,Apis,Nikola Pasic Gavrilo Princip ,mogao bih do sutra nabrajati nisu Srbi no Cincari ,sa izuzetkom Principa koji je Jevrej Askenaz.Pogledati casopis Luna udruzenja Cincara Srbije.Ziv tu meni bio uradi test pa ces vidijeti ko si.

Miko

18-10-2020 23:36h
On se vratio islsmupred samu smrt. Vise o njemu ste mogli pisati a ne deo.

Nino

20-10-2020 08:09h
Axa zato mu na mezaru pise Amir
I ukopan u muslimansko groblje
Svi se oni menjaju zbog slave
Svi pevaci neko I vise puta
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: