NEKAD I SAD

DVEHILJADITIH SMO OBOŽAVALI NJEGOV HIT: Poznatog pevača danas RETKO viđamo u javnosti - evo gde je i čime se BAVI!

1

Početkom dvehiljaditih godina bio je jedan od najpopularnijih pevača na našoj muzičkoj sceni, ali ga već nekoliko godina retko viđamo u javnosti.

foto: youtube
foto: youtube

Saša Vasić kaže da nigde nije nestao, i da je - tu.

 

- Stvar je u tome da nisam ljubitelj pojavljivanja u javnosti kada nemam o čemu da pričam, neki aktuelni povod. Pre dve godine izašao mi je novi album i tada me je bilo u medijima. Moji koncerti su uvek puni i zadovoljan sam. Sada naravno sviramo u drugačijim uslovima, u manjim prostorima zbog aktuelne situacije, ali ne žalim se – rekao je pevač na K1 televiziji u emisiji “Kec na jedanaest”.

1 / 3 Foto: printscreen/k1

Rekao je da se u međuvremenu, od te 2001. godine kada je njegova pesma “K’o lijana” bila ogroman hit (muziku i tekst potpisuje Kornelije Kovač), oženio i dobio sina koji sada ima 11 godina i veoma je talentovan za muziku.

 

- Svira bas gitaru i zaista je veoma talentovan. Srećan sam što sam se posvetio njegovom odrastanju. Oduvek sam želeo da kada budem imao dete, imam vremena da mu se posvetim, iako sam muzičar. I drago mi je da sam u tome uspeo. Da smo mnogo vremena provodili zajedno i da sam ga mnogo čemu naučio – kaže Vasić.

 

Bošku i Aleksandri otkrio je i da je već sedam godina – vegan.

 

- Ne jedem ništa što ima oči i krv – kaže Saša.

 

– Super mi je, jedem povrće i to mi je sasvim u redu. Salate. Zdrav sam, nemam nikakvih zdravstvenih problema a imam 53 godine. Mnogi ne shvataju koliko promena ishrane utiče i na psihu, koliko se drugačije čovek ponaša i razmišlja. Volim da popijem i čašu dobrog vina – kazao je Vasić.

 

 

makonda-tracker