sukob o kom se do sada ništa nije znalo

KAKO SU SE RIČARD GIR I SILVESTER STALONE UMALO POTUKLI ZBOG LEJDI DAJANE: Iznenađujuća priča koja je podigla pravu BURU

1

Memoari Eltona Džona, naslovljeni Me, pre nekoliko meseci izašli su iz štampe i odmah podigli veliku buru u javnosti

foto: Prfimedia

Legendarni muzičar Elton Džon bio je i još uvek je blizak prijatelj mnogih svetskih zvezda, ali njegova najpoznatija i najbliža prijateljica ostaje princeza Dajana, posle čije je tragične smrti napisao jednu od svojih najlepših pesama i posvetio je pokojnoj majci prinčeva Vilijama i Harija ― Candle In The Wind.

 

Memoari Eltona Džona, naslovljeni Me, pre nekoliko meseci izašli su iz štampe i odmah podigli veliku buru u javnosti, a budući da je princeza Dajana bila čest gost njegovih žurki, bilo je očekivano da će u ovim memoarima isplivati i poneka pikanterija o legendarnoj ledi Di.

 

foto: Profimedia


Naime, kako Elton Džon piše, princeza Dajana je imala daleko veći uticaj na muškarce nego što smo mogli i da naslutimo. Tako se 1994. godine na jednoj londonskoj zabavi dogodio sukob dvojice slavnih glumaca oko toga ko će se udvarati princezi.

 

― Ričard Gir i Dajana su odmah izgledali vrlo obuzeto jedno drugim ― piše Elton i objašnjava da su ledi Di i princ Čarls u to vreme bili rastavljeni, dok je Gir tek raskinuo sa supermodelom Sindi Kraford.

 

To je, međutim, zasmetalo jednoj durgoj filmskoj zvezdi ― i to akcionoj.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

― Dok smo mi ostali ćaskali, nisam mogao da ne primetim čudnu atmosferu u prostoriji. Sudeći po pogledima koje im je upućivao, to što su se Dajana i Ričard Gir sprijateljili zasmetalo je Silvesteru Staloneu ― otkrio je Elton Džon.

1 / 7 Foto: Profimedia

― Mislim da je došao na žurku s namerom da zavede Dajanu, ali su mu planovi uništeni ― piše muzičar.

 

Kad je došlo vreme za večeru, primetio je da su Gir i Stalone iščezli, a Dejvid Furniš (danas suprug Eltona Džona) uočio ih je kako se svađaju, spremni da celu situaciju reše pesnicama! Furniš ih je razdvojio, ali je tenzija ostala primetna cele večeri.

 

foto: Profimedia

― Posle večere, Dajana i Ričard Gir su seli ispred vatre, a Silvester je besno otišao kući ― istakao je muzičar i dodao da je glumac vikao kako nikad ne bi ni došao da je znao da će "je*eni Princ iz bajke biti tu".

 

Nakon što su novinari lista People pozvali Girove predstavnike za štampu kako bi prokomentarisali ovaj odlomak, rečeno im je da glumac nema komentar, a Staloneov PR tim takođe nije dao odgovor.

 

 

makonda-tracker