(FOTO/VIDEO)

NAPALI SU JE DA JE PROMENILA LIČNI OPIS! Ena Popov se oglasila povodom oštrih komentara na račun njenog izgleda

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

snežana

01-10-2020 15:42h
Da ne napisaste ime, ne bih je prepoznala. Upropastila se za sve pare. Plastika uvek izgleda jeftino i ne znam zbog čega se ne uvede obavezan razgovor sa psihijatrom, pre bilo kakve estetske intervencije, jer problem očito nije estetske prirode. Devojka je bila prirodno lepa.

Olja

02-10-2020 17:29h
@snežana
U potpunosti de slažem sa vama! Većini bi više značilo nekoliko seansi (ili pak doživotno) kod psihologa/psihijatra/terapeuta, od ovoga što sebi rade. Žalosno zaista i nadasve ružno.

Prirodno

01-10-2020 18:14h
Možda se zalažeš za prirodno ali tako više nažalost ne izgledaš!

Kako da ne

01-10-2020 18:32h
Ne zanima me ničije mišljenje Ali da vam kažem blablabla A da nije možda kremom od organskih biljčica iskosila okice!?

Nikola

21-11-2020 13:14h
Devojka iz mog komšiluka. Sa kilometra se videlo koliko je lepa i koliko odskače od drugarica. Promenama je možda nešto i poravila, ne znam šta, ali je izgubila onu individualnost koje je krasila. Sada je samo jedan od bezbroj androida koje vidimo na svim stranicama portala. Neka mala nesavšenost daje šarm 1000 puta privlačniji od apsolutno saveršenih linija i ogromnih usana:

Sofi

04-01-2021 01:03h
Slepi smo

Misicka

20-10-2021 10:26h
Ao joj životna radost, ne zavisi od izgleda, zašto ga je promenila i to drastično, kao i ostale devojke, pogotovo ove koje su su bile, u nekom rijalitiju. Mozak ne mogu, da promene, kod njih ni klnzilijum psihijatar, ne bi pomogao.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: