Životna priča - Konstantin Kostjukov: U večitoj potrazi za skrivenim blagom

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

Tanja

10-10-2011 00:00h
Dopadaju mi se iskljucivo crni muskarci ali ovaj coveke je izuzetno lep, harizmatican i iznad sve ga privlacan. Krasi ga i inteligencija,iskrenost i topla slovenska dusa. Duska i on su divan par. Zelim im svako dobro i puno srece u zivotu.

plavi

02-01-2013 23:55h
U balet potpuno neupućen, uz to i sa provincijalnim predrasudama, gledao sam Kostjukova samo jedanput.Ostao sam zatečen, ponesen, oduševljen.Nezaboravan doživljaj.Taj okret, taj izraz, ta najava božanske snage i moći stvaranja još me drže u uverenju da je ovaj ruski čovek sišao sa platna Mikelanđela, da je oživeo Mojsija...

Irena

15-04-2014 08:27h
Božanstven umetnik i dobar čovek.

rada

26-04-2014 18:05h
G-din Kostjukov je prosto fantastican! Topla ruska dusa, fascinira kao umetnik, pleni na sceni i deluje nestvarno! Ja nemam prave reci da ishvalim ovog umetnika, onoliko koliko je on to zasluzio. Gledala sam ga vise puta, ali u Grku Zorbi me je ostavio bez daha, covek je prosto LEGENDA! Duska i on su sjajan par, zelim im sve najbolje i mnogo srece u svemu!

vera

01-05-2014 15:48h
Fantastican je!

Sasa

27-06-2014 10:59h
Steta sto niste hteli da objavite moj kulturan komentar. ALI! Nema veze. Pozz

Jana

15-06-2014 14:24h
Ovaj covek je toliko lep, kao ozivela skulptura nekog bozanstva. Kad se tome doda ogroman talenat, takticnost, dobrota... dobija se istinska zvezda. Kostja, navijam za Vas, kako na umetnickom planu, tako i u zelji da imate jos dece. Divni ste u svakom pogledu!

Duda

15-06-2014 16:02h
OBOZAVAM GA!

Dragana

17-03-2022 09:30h
Vanredno talentovan, baletski igrač, umetnik svetskog ranga, predivan, topao čovek, izuzetne lepote, to je K. Kostjukov. Poštovanje i srećnu budućnost želim porodici i njemu.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: