O NJOJ JE PRIČALA CELA SRBIJA

DA LI BISTE JE UOPŠTE PREPOZNALI? Evo kako danas izgleda supertalentovana devojčica iz serije "Folk"

4

Glumica i pevačica Katarina Bogićević svojevremeno je bila glavna tema domaće javnosti

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Serija "Folk", koja se prvi put emitovala 2012. godine, privukla je mnogo pažnje pričom od dvanaestogodišnjoj devojčici koja danju ide u školu, a noću nastupa po kafanama sa svojim ocem i sanja velike snove. U prvim epizodama, u kojima je glavna junakinja Zvezdana Anđelković i dalje devojčica igrala ju je Crnogorka Katarina Bogićević.


Lepa Kaća, koja je potom dva puta učestvovala u humanitarnom takmičenju Tvoje lice zvuči poznato, danas ima 22 godine. Pre dve godine, takmičila se na Monteviziji, crnogorskom izboru za Pesmu Evrovizije, a osvojila je drugo mesto.

 

Prošle godine, crnogorski mediji javili su da je Katarina pred brakom, budući da ju je zaprosio maneken Marko Došljak.


Marko i ja živimo zajedno u Podgorici, i pričali smo ranije o tome, ali ipak nisam očekivala da će me sada zaprositi. Ne volim iznenađenja, ali ovo je bilo prelepo. Bila sam presrećna kad me zaprosio i nijednog sekunda se nisam dvoumila da kažem “da” jer osećam da je on čovek mog života — ispričala je potom Katarina.


Sinoć je srpska publika, nakon dužeg vremena, konačno dobila priliku da ponovo vidi ovu mladu pevačicu, kada je gostovala u emisiji AmiDži šou na televiziji Pink, a ubrzo su se mogli pročitati komentari da je Katarina danas prava devojka i da je mnogi ne bi prepoznali.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


 

 

makonda-tracker