gledali, snimali...

I ONI SU PRISUSTVOVALI SKANDALU: Komšije Ljupke Stević otkrile ŠTA se dešavalo u noći incidenta, evo na ČIJOJ su strani

0

Komšije Ljupke Stević ispričale su šta se dešavalo pre tri večeri, kada je pevačica demolirala dva automobila generala policije Dragiše Simića, sa kojim je, kako tvrdi, bila u vezi 10 godina.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Te noći sam radila u kafiću. To se dešavalo odmah ispred. Čula sam viku, dreku i lupanje, a kasnije alarm razbijenih automobila. Svi su izašli napolje, gledali su, snimali ―rekla je konobarica Milica iz kafića koji se nalazi u kraju u kom se dogodio skandal.

 

Vlasnik cvećare iz kraja takođe je bio svedok ovog događaja.

 

Ne samo da sam gledao šta se dešava, već sam i snimao telefonom. Naravno da sam na strani svojih komšija, pa tako i na njenoj. Sigurno ima svoje razloge ― rekao je on.

 

1 / 10 Foto: Damir Dervišagić

 

Kako su preneli mediji, protiv pevačice biće podnete dve prekršajne prijave i to za čl.8 ZoJRM i čl. 9 Zakon o prebivalištu i boravištu građana i uručena joj mera zabrane prilaska generalu Dragiši Simiću koji je dao izjavu u policiji, gde je rekao da nije prisustvovao događaju.

 

Podsetimo, pevačica Ljupka Stević šokirala je region kada je u sredu uveče u naletu ljubomore uništila dva automobila u vlasništu generala policije Dragiše Simića, sa kojim je kako tvrdi bila u ljubavi 10 godina.

 

Ona je nakon toga za medije ispričala da ga je uhvatila u prevari i da ga je nakon toga i nokautirala.

 

 

makonda-tracker