40 dana kasnije

"NAS TA ŽURKA NE INTERESUJE": Nebojša Pajkić se oglasio povodom proslave Zorane Pavić u čast njegove preminule supruge

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Milan

15-09-2020 10:00h
Isidora Bjelica je poznata po organizovanju ludih zurki u rodnom Sarajevu . Njen otac cuveni sahovski velemajstor imao je problema sa cerkom koja je zelela po svaku cenu da bude jedinstvena i ekstravagantna..... Te osobine su joj ostale do kraja zivota

mira

15-09-2020 10:16h
@Milan
To je suština svega! Jedino što je Isidora imala je ekcentričnost, to pokazuje njena nenormalna potreba da uvek bude primećena, pa taman po šeširima. Ako je to kvalitet za Aleju velikana, onda svaka čast onima koji su je tamo smestili i tako promovisali jedan odvratan sistem vrednosti.
Znači, treba biti bezobrazan, arogantan, nepristojan, ne birati sredstva da se bude primećen i eto mesta među pravim velikanima. Bolesno! Ali, šta normalno očekivati od onih sa kupljenim diplomama koji u životu pravu knjigu u ruke uzeli nisu? Žalosno je što su se dokopali moći, pa su sad promoteri svega lošeg!

Sale

15-09-2020 11:05h
@Milan
Nisu bile u pitanju lude žurke, već nacionalističke ili nacističke te je i policija intervenisala na poziv komšija jer su se pevale četničke pesme a policija zatekla na licu mesta i četničke simbole što ne odslikava političko ubeđenje učesnika žurke već samo potrebu za ekstravagantnim.

Sale

15-09-2020 11:11h
@Sale
Samo da dodam, da je to ponašanje bilo toliko infantilno za njene tada zrele godine, isto kao kad dete, koje se guši u duvanskom dimu i dalje puši samo zato što je to 'zabranjeno' i takvu osobu posle smeste u Aleju velikana ?

mira

15-09-2020 22:26h
@mira
Minusi su sigurno od Isidorinih "obožavalaca"? Mene bi bilo sramota da sam u tom društvu! Setite se kako je od sopstvenog porođaja pravila performans, i ništa više ne treba da bi se stekla slika o kakvoj osobi se radi.

Boginja

15-09-2020 10:28h
Ko je Nebojsa Pajkic da ga citirate ili bilo sta o njemu piskarate? Nadjite nekog ludog Milojka pa o njemu pisite. Mada, kada se setim da je onaj koji je ziveo u Americi, Ekrem Jevric postao poznat, onda stvarno....
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: