Novi fosili 17. novembra u Sava centru

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

mile

04-10-2011 18:45h
popularna grupa veseljaka zvana "novi fosili" planira koncert u Beogradu 17 novembra u Sava centru. samo prije par mjeseci su imali koncert u zagrebu gdje im je solo gitaru svirao damir liposek- kex koji je inace gitarista u grupi marka perkovica- thompsona poznatog ustase iz komsiluka;
na ovom linku se vidi kako sanja dolezal uziva u njegovom muziciranju :

http://www.google.se/imgres?q=novi+fosili+u+ciboni&hl=sv&lr=&newwindow=1&safe=off&sa=X&biw=1440&bih=775&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=mlSUQYF0ePL2kM:&imgrefurl=http://www.tportal.hr/fotogalerija/%3FgalleryId%3D8008%26readonly%3Dtrue%26TB_iframe%3Dtrue%26height%3D550%26width%3D750&docid=MiIsWPXkiXVj6M&itg=1&w=750&h=548&ei=Yx-LTsC7I-aP4gTG_4GaBA&zoom=1&iact=rc&dur=372&page=1&tbnh=136&tbnw=186&start=0&ndsp=25&ved=1t:429,r:11,s:0&tx=92&ty=62

evo i opisa grupe thompson, sa desne strane imate "licnu kartu" i ko sve svira u bendu (damir liposek kex- gitara)

http://hr.wikipedia.org/wiki/Marko_Perkovi%C4%87


a ovdje mozete vidjeti doticnog gitaristu sa thompsonom u "akciji" , u prvom planu je na pocetku snimka a poslije svira solo oko trece minute (3:38)

http://www.youtube.com/watch?v=msDLor-seRg&feature=related

ispod "mire" trista djavola vire....


koliko li ce beogradjana kupiti kartu za nove fosile ?

i ... da li ce damir liposek-kex svirati gitaru u Beogradu ?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: