Novi fosili 17. novembra u Sava centru

1
Zagrebačka pop grupa održaće koncert 17. novembra u Sava centru, a beogradska publika imaće priliku da čuje hitove Milena, Plava košulja, Šuti moj dječače plavi, Za dobra stara vremena

Pevačica Sanja Doležal obećava dobru zabavu, dobru feštu i pregršt emocija, jer naše pesme su takve da u svima nama bude neka sećanja na mladost i, usuđujem se reći, na dobra stara vremena.

Ulaznice za koncert Novih fosila po cenama od 1.500, 1.700, 2.000 i 2.300 mogu se od sutra kupiti na blagajnama Sava centra, Doma omladine i Bilet centra i putem mreže Kard servisa i Eventima.

Novi fosili su od druge polovine sedamdesetih godina postavili visoke standarde u domaćoj pop muzici, ponajviše zahvaljujući autorskom daru klavijaturiste Rajka Dujmića i osobenim glasovima pevačica Đurđice Barlović (1950-1992) i Doležal.

Objavili su niz hitova, među kojima su Da te ne volim, Saša, Reci mi tiho, tiho, Tonka, Ključ je ispod otirača, Budi uvijek blizu, Sanja, Bilo mi je prvi put, Ja sam za ples, Šu šu.

Posle tri decenije i više promena u postavi karijeru su okončali 2001. godine, ali su ipak obradovali fanove okupivši se par godina kasnije, ponovo sa Doležal i gitaristom Vladimirom Kočišem-Zecom.

Godine 2008. nastupili su u Beogradskoj areni, a u julu ove godine objavili su novi singl Ti si čudo.

makonda-tracker