Kaja Ostojić: Nedostaje mi moj Džek, ali ga uskoro dovodim u Užice

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Idemo na Mtv!

04-10-2011 20:19h
Ni JK,ni sve ostale pojave nisu ovo ostvarile ! Pogledajte na youtubu ko je Junior,sve te njegove pesme znate!Saradjivao je sa svim svetskim imenima i remixovao im pesme!A Kaya??????? Zar nije dovoljno sto je jedan od najboljih vokala u Srbiji(to je i Oliver Mandic rekao).Za moralnu stranu njene licnosti ne znam,svasta se prica........ali,barem nesto dobro radi-peva!Izgleda ce ona jedina zasijati na Mtv.Zasluzeno!

We support Kaya

05-10-2011 19:21h
Super si Kayo i volimo te! Lepa, pametna, talentovana i zena koja zna sta zeli! Pozzz iz Amerike i Kanade od zgodnih frajera!

miki

07-10-2011 17:56h
Ajme meni,nije mi dobro...

Tamara

07-10-2011 19:37h
Koga boli uvo da li je i koliko moralna Kaja. Nije ona monahinja,vec pevacica. I u tome je jako dobra. A ti shto se pitas gde joj je dete,ne brini se. Baka,deka..sigurno je nije ostavila samu. Bolje se zapitaj sta toliko ne valja u tvom zivotu,pa vidis samo lose u svacijem.

mia

04-10-2011 15:12h
kako je plitka ova zena... ona bi se druzila sa Paris.. ludovala, lutala... a dete?? nemam reci. ajd da vidimo koliko ce ovo da potraje i ko ce biti sledeci korinsik doticne dame.

Marija

04-10-2011 14:53h
No comment!!! Kaja i Paris??? A gde sam ja zivote??? 3M
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: