Kaja Ostojić: Nedostaje mi moj Džek, ali ga uskoro dovodim u Užice

6
Pevačica otkriva da joj, otkako se vratila sa Ibice, mnogo nedostaje novi dečko, slavni DJ Džunior Džek i priča o druženju sa bogatašicom Paris Hilton

Atraktivna pevačica Katarina Ostojić Kaja vratila se sa Ibice gde je provela nezaboravne romantične trenutke sa svojim dečkom Džuniorom Džekom.

Poznata Užičanka i slavni DJ preko dana su obilazili prepele plaže, a noći su provodili na njegovim i nastupima njegovog prijatelja DJ-a Afrodžeka, inače aktuelnog dečka bogatašice Paris Hilton.

- Vratila sam se u Srbiju, a on je otišao u Brisel i već mi nedostaje. Uskoro idem kod njega i teško mi pada razdvojenost. Radujem se našem zajedničkom putu u Nemačku, gde ću ga u toku jeseni pratiti na nastupima, a planiram da sa Džekom posetim i rodno Užice i da ga odvedem na Zlatibor da proba komplet lepinju – smeje se Kaja i otkriva nam kakav utisak je na nju ostavila starleta Paris Hilton.

- Oduševila me je Paris. Potpuno je normalna i opuštena, nije onakva kakvom je mediji predstavljaju. Razmenile smo brojeve telefona i verujem da ćemo se družiti pošto je njen dečko DJ Afrodžek jedan od najboljih prijatelja mog dragog Džuniora Džeka – kaže Kaja za Story.rs

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker