OVO je najviše BOLELO

"SVI SU ME GLEDALI, PRIČALI I OSUĐIVALI": Luna Đogani se prisetila detinjstva i NAJTEŽEG PERIODA u životu

0

Luna Đogani je odmah naglasila da joj je detinjstvo bilo teško jer je bila dete poznatih roditelja.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pobednica druge sezone rijalitija odrasla je u Rakovici.

 

- Bila sam mala luda devojčica sa kikicama i u haljinici i uvek sam se smejala - rekla je Luna, da bi potom rešila da svima pokaže njenu osnovnu školu gde su se kako je rekla, desile prve simpatije.

 

- Ja krećem u prvi razred, dolazim sa rancem koji je veći od mene. Najviše sam volela fizičko, bila sam jako spretna, najviše sam volela da trčim. Veruj sad bih se vratila u to vreme, bez ikakvih problema. Imala sam simpatiju od prvog dana škole, to je bila ljubav na prvi pogled, ali ja se njemu nisam sviđala - rekla je Luna, a onda se prisetila i najtežeg perioda školovanja:

 

- Najteži period bio je razvod mojih roditelja. Svi su me gledali i pričali, osuđivali, ali dobro, ja sad kada se prisetim toga, mislim da sam ja to super podnela.

 

Nakon školskog dvorišta, posetile su i parkić u blizini škole, gde su se družili pre i posle škole, ili kad su bežali sa časova. U tom parkiću je Luna pokaza klupicu gde je pao njen prvi poljubac sa dečkom.

 

- Jao kako je to bilo slatko, mi se poljubili, a ja njega gledam kao princa na belom konju, tada sam imala 15 godina - ispričala je Luna u "Premijeri".


 

 

makonda-tracker