icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

ispovest

"MOJA BIVŠA SUPRUGA ME, PO KO ZNA KOJI PUT, NEPRIJATNO IZNENADILA": Gagi Đogani otkrio nove, nepoznate i tužne detalje

Podeli:

"Dosta je rijalitija od našeg života, nastavimo kako znamo i umemo", poručio je Gagi

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Gagi Đogani se obratio javnosti i na Fejsbuku ispisao emotivno pismo. On je imao potrebu da pošalje važnu poruku i objasni da je uvek bio uz svoje ćerke, kao i da će jednog dana biti najbolji deda na svetu.

Možda sam danas razočaran kao čovek, jer sam mislio da žena sa kojom sam proveo najbolje godine svog života poznaje srž mog karaktera, da su moja deca moja svetinja i da sam uvek sve što sam imao dao za njih. Nisam očekivao da se bukvalno primeni način otimačine novca alimentacije koju sam dugovao svojoj deci. Nisam ranije dao jer nisam imao! U rijaliti sam ušao da bih obezbedio taj novac. Čekao sam uplatu da bih prosledio, ali suprotna strana, moja bivša supruga je na grub i brutalan način se aktivirala i iznenadila me po ko zna koji put neprijatno u životu. Nisam dobio nikakvo obaveštenje od suda. Danas sam ostao zatečen kada sam shvatio da mi je kartica blokirana. Osetio sam se kriminalcem, neprijateljem svoje dece. Ponavljam da nikada nisam bežao od te obaveze prema deci, ali se život poigrao. Ponavljam ranije nisam imao taj novac. Našao sam način da ga imam i sigurno bih ga dao u nadi da me moja bivša supruga bar malo poznaje, da meni novac ne predstavlja ništa i da je dobro znala moj životni put i da je znala što je to tako. Uvek sam deci van odluke suda davao koliko sam mogao i više od toga. Ja sam uvek tu za njih, možda ne kako su drugi očekivali. Maksimalnu ljubav, pažnju i brigu sam pružao. Jedino što mi je važno je da Luna i Nina znaju da je moj život i njihov i da će mi oprostiti ako sam nenamerno grešio. Želim da kažem da Nina to najbolje zna, jer je živela prethodnih godina sa mnom. Delili smo ono što smo imali. Njima dvema ovom objavom javno obećavam da nikada neću izostati iz njihovog života. Na mene mogu da računaju svake sekunde. Svaka njihova odluka je za mene svetinja. Ako sam nekada bio možda loš otac mojim ćerkama, izvinjavam se i kajem, ali dajem reč da cu biti najbolji deda na svetu.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Mojoj bivšoj ženi.

Nikada neću pobiti da si bila najveća ljubav mog života. Stvarali smo skupa naš životni put. Rodili iz ljubavi naša dva anđela. Ne žalim nijednog momenta za svim proživljenim upravo zbog ta dva anđela. Onog dana kad je prošla ljubav nisam izgubio veru da ćemo ostati najbolji prijatelji do kraja života. Grešio sam, priznajem! Grešila si! Verovao sam da možemo da oprostimo jedno drugom do današnjeg dana. Mislio sam šta god drugi rekli o meni, da ona Anabela koju ja poznajem poznaje mene i da u dubini duše zna da sam dobar čovek bez obzira na moje mane, da ti jedina znaš da nikada nikoga ne bih namerno povredio i da ti znaš da se ja za svaku svoju grešku iskreno kajem. Ti znaš sve do današnjeg dana da meni novac nikada nije bio svrha življenja. Kada sam ga imao imali smo ga svi. Život je uradio da samo u jednom momentu ostanem bez istog i samo ga zbog toga nije bilo. Mislio sam da ti znaš bez obzira šta rekla da je sve moje ustvari Lunino i Ninino. Tako jeste tako ce i biti. Danas si pokazala da ne poznaješ me načinom i postupkom prema meni. Ipak ću verovati da je ovo neki tvoj revolt i bes, a ne da me ne poznaješ i ne znaš da sam dobar čovek. Sve što želim je mir i tebi i sebi. Dosta smo od života napravili rijaliti, stavimo tačku. Pustimo da svi žive svoje živote, naše porodice, naša deca, a i mi sami bez uvreda i spominjanja nedužnih ljudi. Niko nije kriv, ni naše porodice, ni deca, ni braca, ni sestre sto se nama desio takav život.

Dosta je rijalitija od našeg života, nastavimo kako znamo i umemo. Svako svojim putem sa najboljim željama. Što se tiče Gazmena Đoganija, zatvaramo temu prošlosti, idemo u budučnost.

 

Inicijalizacija u toku...