počastio ih je

GORAN BREGOVIĆ GODINAMA ULAŽE U LUKSUZNE NEKRETNINE: Muzičar je ćerkama kupio dva stana u centru Beograda!

2

Njegova imovina vredi vredi milione.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Muzički umetnik Goran Bregović prema pisanju medija u svom posedu ima preko 30 kuća, vila, stanova, garsonjera u vrednosti navodno od preko 35 miliona evra.

 

U Beogradu na Senjaku poseduje dve vile zaštićene ogromnim zidinama. On zapravo iznajmljuje neke od objekata i za to dobija kiriju.

 

" Goran Bregović može da se pohvali da u vlasništvu ima bar 30 nekretnina u regionu, a oko 15 ima u srpskoj prestonici. Goran je na ovaj način rešio sebe, ali i svoje najmilije. Naime, Bregović većinu kuća i stanova izdaje ili prodaje, a nekoliko stanova na pomenutoj lokaciji prošle godine kupio je za svoje ćerke" - otkrio je jednom prilikom izvor za “Blic”.

 

foto: ATAImages

Ni ne čudi zbog čega Brega ulaže u nekretnine, s obzirom na to da je kao mlad počeo da stvara i štedi svaki dinar. Radio je razne poslove kako bi uspeo danas da obezbedi sebe i svoju porodicu.

 

Podsetimo, Brega je prošle godine odlučio ćerkama da u jednom popularnom beogradskom naselju, blizu centra grada, kupi dva stana što je on potvrdio u emisiji kod Milomira Marića.

 

 

 

makonda-tracker