ima alternativu

"DA LI SU MLAĐI UJEDNO I BOLJI, NEKA PROCENE GLEDAOCI": Snežana Dakić otkriva zbog čega napušta televizijski posao!

2

Rešila je da iznese svoje stavove.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Snežana Dakić iznenadila nas je pre nekoliko nedelja kada je objavila da će ubuduće raditi kao posrednik u trgovini nekretninama, što znači da se povlači iz medijskog sveta.

 

Ona je više od dve decenije radila na televiziji i važila je za osobu koja zna i može da podigne rejting svojom emisijom, pa je njen potez iz tog razloga bio neočekivan. Nije se prezasitila onog u čemu je bila dobra, kako kaže, već su se promenili vremena i okolnosti. Došli su mladi voditelji, protiv kojih Snežana nema ništa, ali vlasnici televizijskih kanala njima sada daju prednost.

 

foto: Instagram

"Da li su ti mlađi ujedno i bolji, treba da procene gledaoci. Prirodno je što su ambiciozniji i nametljiviji jer se tek probijaju. Jača im je i motivacija, pa su spremni na lošije uslove i male honorare. Svuda u svetu ima mladih i lepih lica, ali u medijima dominiraju sredovečni voditelji, koji su ličnosti i autoriteti. Ovde, uz nekoliko kanala i kolega koji su izuzeci, rade samo "ribe", čak i kada nemaju pojma o čemu pričaju. Da li je izgled dovoljan - neka sudi publika, ali u ovom poslu ne morate da se dopadnete samo njoj. Morate da budete po ukusu vlasnika televizije, urednika, urednikove najbolje drugarice, menadžerove supruge, nečije švalerke, da niste bolja riba od direktorke programa, da vas niko ne vidi kao konkurenciju, čak je potrebno da iza vas stane i neki centar moći" - izjavila je ona za Helou.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker