EMOTIVNO

"TIME ZAPOČINJEMO NOVO ŽIVOTNO POGLAVLJE": Pevač Davor Jovanović na poseban dan verio devojku Milicu! (FOTO)

2

Pokazao je koliko je voli na romantičan način.

Pevač Davor Jovanović se povukao sa javne scene kada je 2011. godine pobedio u muzičkom takmičenje "Operacije trijumf".

 

Sada se Davor oglasio na svom Instagram profilu i podelio je lepe vesti, zaprosio je devojku. Međutim, podelio je i poteškoće kroz koje je prošao. Planovi da veridba bude u avionu ili balonu su propali, ali onaj krajnji koji je ostvario ispao je emotvan i prelep:

 

" Plan D je došao spontano, jer "plan D" nekako podrazumeva "dan D", a za mene "dan D" predstavlja moj rođendan. I kako ja uvek ni iz čega napravim nešto, tako sam napravio neki mali ritual gde smo se ljubili pod krošnjom drveta Limete, uvak kada bi prošli pored njega. Nekako je baš bila fora jer nas niko ne vidi, a možeš lepo i da se uspraviš i podeliš intimno trenutak nežnosti. Tako sam ja na svoj rođendan, pre nego što smo otišli na večeru, za vreme našeg malog rutuala rekao mojoj Milici da je ona moj cvet i moj svet. I da je ona moj najlepši poklon. I dok su nam se caklile oči, nekako je trenutak bio savršen da iz svog džepa na košuli, koji inače obožavam, i sve majice sa džepovima obožavam, jooj kako volim majice sa džepvovima....i da, trenutak je bio savršen da iz džepa izvadim prsten koji sam držao baš tu blizu srca. Na šta smo se oboje raznežili toliko da nismo bili za slikanje. Slikali smo se naknadno u povratku po mraku "- poručio je on i dodao:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Davor Jovanović (@jdavor) on

 

"Time započinjemo novo poglavlje života. Pravimo nove životne planove. Koračamo u istom smeru još jači i stabilniji, s verom u naš mikrosvet i silu privlačenja da sve uvek dešava u našu najbolju korist. Moram da priznam da smo na ovaj korak došli zajedno, dogovorom, kada smo osetili da smo zreli i spremni na neku veću odgovornost u životu, pored naših uspešnih karijera i neodoljive Dolly."

 

 

 

 

makonda-tracker