iskreno

"OKEJ JE DA SAKRIJEŠ BUBULJICU, ALI NE DA PROMENIŠ LIČNI OPIS": Nataša Bekavalac otvoreno o neobičnom trendu

0

Pevačica ističe da joj se ne dopada to što devojke sve češće "doteruju" svoje fotografije do neprepoznatljivosti

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dok se mnogi utrkuju da na Instagramu pokažu kako žive idealne živote, Nataša Bekvalac ne vodi svoj profil na taj način. Sem što neretko pokazuje kako van scene živi poput svake obične žene i majke, nedavno je otvoreno podelila koliko je patila što je godinama imala problematičnu kožu lica i tako još jednom pokazala da nema komplekse.

 

- Godinama se borim proiv života u laži, to je strašno opterećujuće. Forsirati lažnu sliku o sebi i laž su generalno opterećujući, jer me tera da konstantno budem fokusirana šta sam slagala, a ja to ne mogu. Kad govoriš istinu ona je uvek jedna i možeš da budeš relaksiran, laž je grč, a istina je relaks, a ja volim da živim relaksiran život i da plasiram istinu kakva jeste. Nisam živela drugačije od bilo koje devojke koja je imala problem u ranim devedesetim. Ovo što devojke sada rade ja razumem, ali ne razumem da to nešto ne liči na ono što je stvaran život. Okej je da sakriješ bubuljicu, ali ne da promeniš lični opis. Pričam generalno, ne samo o Instagramu, zašto bi pričao ja sam srećan, a nisi, koga uopšte briga za to - iskrena je Bekvalčeva, koja smatra da je najvažnije da prvenstveno budemo do kraja iskreni prema sebi.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Nikad se nisam pokajala što sam javno govorila istinu, ali jesam što sam neke istine prećutala. Ćutanje i bacanje istine pod tepih je nešto najgore, išla sam da se lešim zbog toga. Ljudi se zbog toga razboljevaju, a ja sam hvala Bogu krenula na vreme da shvatam neke stvari, tako da sam dobro.

 

Nataša je nedavno rešila da promeni svoju adresu, te je izdala veliko imanje u Čeneju. Kako sama tvrdi, u jednom danu je rešila da se sa ćerkama ponovo preseli u Beograd.

 

 

makonda-tracker