presrećni su

OVO IME TEŠKO DA STE DO SAD ČULI: Luka Lazukić i Slađana Ivanišević dobili sina, a svi su iznenađeni kako su ga nazvali

1

Bivši suprug Nataše Bekvalac postao je otac po treći put

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Novopečeni roditelji su sinu dali ime Nor Nu (Noor Nu). Oni su se za to ime odlučili još kad je plesačica iz Novog Sada ostala u drugom stanju, piše Kurir. Tada im nije bilo važno da li će beba biti muškog ili ženskog pola, a izabrali su ime koje bi dali bebi i da je devojčica. Kako saznaje ovaj portal, ime Nor Nu postoji u nekim kulturama i znači isto što i Luka — onaj koji širi svetlost.

 

Zbog pandemije virusa korona, Lazukić nije pravio slavlje povodom rođenja muškog naslednika, ali je u svom domu počastio najbliže prijatelje i porodicu.

 

 

Mama i beba su u utorak napustile porodilište, a kod kuće ih je čekalo iznenađenje — za Slađanu poklon od Luke, a za naslednika moderan krevetac i kompletna oprema.


Luka iza sebe ima dva neuspela braka, a prema rečima njegovih bliskih prijatelja, i pored sjajnog odnosa sa Slađanom, njih dvoje i dalje ne planiraju venčanje. Poučen iskustvom iz prethodna dva braka, iz kojih ima po jednu ćerku, rešio je da sa Ivaniševićevom ne potpisuje zakletvu na večnu ljubav. I ona se s tim složila, ali to ne znači da jednoga dana tu odluku neće promeniti.

 

foto: Dragana Udovičić

Zasad savršeno funkcionišu i ne razdvajaju se jedno od drugog. Žive u njenom stanu u Novom Sadu, o čemu je Kurir već pisao, i kompletno su ga preuredili i podredili bebinim potrebama.

 

Novinari Kurira pokušali su najpre da kontaktiraju Luku, ali on nije odgovarao na pozive, s druge strane, plesačica se javila na telefon i kratko rekla:

 

 Presrećni smo! Porođaj je bio lak i brz, prirodnim putem. Maksimalno smo posvećeni sinu i uživamo u prvim bebinim danima — rekla nam je ponosna mama.

 

 

makonda-tracker