Željko Mitrović: Živim u senci svojih ćerki

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

jovana

04-10-2011 05:08h
a zasto ne placate svoje zaposlene... plata im kasni od aprila, ako se ne varam... ovim ne mislim na "zvezde i zvezdice" ruzicaste TV, vec na obicne ljude..

lila

10-10-2011 09:25h
ti sto sezoves jo,jadno je da diras bilo ciju decu a jos jadnije sto si toiko jadna da za svoju neostvarenost krivis coveka da je upropastio ni manje ni vise nego celu drzavu i narod.

JO

05-10-2011 23:34h
BAS ME INTERESUJE KAKVA CE BITI BUDUCNOST DECE LJUDI KOJI SU POMOGLI DA SE SRUSI JEDNA DRZAVA I UNISTI JEDAN NAROD...

Natasa Sarajevo

04-10-2011 14:30h
Mislim da ima djecu i sa Hani Mitrović, a nigdje ih ne spominje.Bruka

VULE

04-10-2011 13:34h
Zato što ima jaka leđa.
Para vrti gde burgija ne može.
A kakav je čovek vidi se, ne pominje decu iz prvog braka.

Nikola

04-10-2011 13:49h
Draga Jovana, ta prica u vezi sa neisplacenim platama je dojadila svima. A i vidim tvoju konstataciju "ako se ne varam" - sto bi u prevodu znacilo - ne znam. Oko moje, stranice sa modnim detaljima su u drugom odeljku. Nadam se da ces nesto lepo izabrati :)

momir

04-10-2011 13:54h
Haha...jedna velika "srecna porodica"!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: