da li ste znali?

BIKOVIĆ GODINAMA VAŽI ZA ZAVODNIKA: Ove devojke su osvojile njegovo srce, ali PRIVREMENO! (FOTO)

8

Većinu njih znate sa malih ekrana.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miloš Biković poznat je po tome da ga žene obožavaju, a mnoge glumice pale su na njegov šarm.

 

Miloš je bio u vezi i sa koleginicom Anjom Alač, ćerkom poznate glumice Vesne Čipčić. Miloš i Anja su zajedno studirali, a kako se pisalo njihova ljubav rodila se iz prijateljstva. Bili su u vezi pre gotovo deceniju, a nakon raskida Anja se zabavljala sa glumcem Radovanom Vujovićem.

 

foto: Instagram Printscreen

Kada su se ona i Radovan razišli, Anja i Miloš su 2015. godine obnovili romansu. Tada su uslikani zajedno u javnosti, ali nisu želeli da komentarišu svoj odnos.

 

Anja Alač i Miloš Biković i danas su u dobrim odnosima, a budući da imaju mnogo zajuedničkih prijatelja često se nađu u istom društvu.

 

Na samom početku svoje karijere Miloš je bio u vezi sa glumicom Brankicom Sebastijanović.

 

foto: Instagram

 

Miloš i Brankica snimili su seriju koja priča o bračnom paru koji ne deli postelju, da bi priznali kako i u privatnom životu nisu imali intimne odnose, ali da u braku svakako to nameravaju da promene.

 

Biković nije krio vezu ni sa ruskom glumicom Aglajom Tarasovom. Iako su se mnogo voleli, Miloš Biković se obratio svojim prijateljima na društvenoj mreži Instagram, gde je svima poručio da su on i Aglaja raskinuli nakon jedne i po godine zajedničkog života.

 

foto: Profimedia

Ona je jednom prilikom ispričala neprijatnu situaciju koja im se u vezi dogodila. Naime, Miloš je snimao film u kojem je trebalo da ima intimnu scenu sa glumicom Ksenijom Rapoport, koja je zapravo Aglajina majka.

 

Poslednja devojka koju je mladi glumac predtavio javnosti je bila manekenka Barbara Tatalović, a razlog njihovog raskida nikada se nije saznao.

 

foto: Nemanja Nikolić

 

makonda-tracker