sve je bilo pogrešno

DA NIJE NAPRAVILA OVU KOBNU GREŠKU, DANAS BI BILA MEĐU NAMA: Tužna istina o noći kad je stradala čudesna ledi Dajana

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Luka

31-08-2020 11:08h
Što volim ove priče šte bi bilo kad bi bilo,knjiga je napisana u zaštiti porodice a ne na osnovu stvarnih dogadjaja.

Lejdi ABC

31-08-2020 11:21h
Njena smrt u tunelu je obavijena velom tajni. Paparaci su okrivljeni jer je tako bilo najlakse da se gurne pod tepih. Ako su paparaci bili krivi, da li su ih pronasli poimenice i izveli pred sud za ubistvo iz nehata? Naravno da nisu jer bi tada dirnuli u osinje gnezdo i krenula bi prava istraga sta se zapravo desilo.
Dokumentaci koji nisu odobreni od strane dvora govore o tome da vozac nije bio pijan, da znaju gde je bio ceo dan, sta je jeo, sta je pio, ali i da je pre voznje nestao na 2-3 sata (niko nije mogao da kaze gde je, veruje se da je otisao na dogovor sa tajnom sluzbom). Takodje je kolima hitne pomoci trebalo 35-40 minuta da je odvezu u bolnicu, i to ne u najblizu mestu nesrece. Beli auto koji je vidjen u tunelu i koji je bio na licu mesta u trenutku nesrece nikada nije pronadjen.
Ne verujem da je Dijana mogla ista da uradi da spreci nesrecu.
Sto se tice zastite koju joj je nudlia kraljica Dijana ju je odbila jer je sumnjala da ti ljudi rade za kraljicu i da ce biti postavljeni da je spijuniraju i prate svaki njen korak.

Budjoni

31-08-2020 13:18h
Samo je trebalo angažovati Bonda, Džems Bonda a ne tamo nekog fićfirića u ''sluzbi njenog Veličanstva'' !
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: