da li ste znali?

"MOŽDA SAM ZBOG TOGA OSTALA SAMA, JER MI TO PRIPADA": Ovo je prvi momak Seke Sablić, sa kojim je delila pozornicu!

1

Glumica ima sina i unuka, ali se nikad nije udavala.

foto: Stefan Jokić
foto: Stefan Jokić

Seka Sablić nikada nije volela da priča javno o ljubavnom životu. Iz tog razloga i ne čudi što malo ko zna da je upravo ovaj poznati glumac bio njen prvi momak.

 

U pitanju je Bole Stošić kako je jednom prilikom izjavio, nije zaigrao u "Boljem životu" zbog svađe sa Miodragom Petrovićem Čkaljom.

 

"U 'Boljem životu' me nije bilo jer sam morao da imam direktne scene s Miodragom Petrovićem Čkaljom. On je imao kod sebe spisak od osam glumaca s kojima nije želeo da radi. Na njemu je bilo i moje ime. Nisam želeo da dođem na snimanje a da me on izbaci. Znao sam da me to čeka", rekao je on jednom prilikom za Kurir.

 

foto: Dragan Kadić

Seka je prvu ulogu u pozorištu "Boško Buha", igrala upravo sa njim, svojim tadašnjim dečkom.

 

Iako je u 34. godini rodila sina Stefana iz braka sa čovekom o kojem nikada nije pričala, te se tako ostvarila kao roditelj, Seka ističe da smatra da je upravo zbog predanosti specifičnom poslu ostala sama.

 

"Sa glumom nema zezanja, ona ti traži sve. Puno puta ne znaš za sebe, nosiš sumnju, uznemiren si. Život udvoje zahteva mnogo energije, a nju moraš da čuvaš za posao. Ne kažem da se nisam porodično realizovala, imam sina i unuka, ali nikad nisam bila u nekom mirnom građanskom braku. Možda sam zbog toga i ostala sama jer mi to verovatno i pripada", izjavila je jednom prilikom glumica.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker