srpski motivi su dominirali

CEO SVET JE UZDAHNUO ZBOG NJE: Sećate li se kako je Sloboda Mićalović zasenila Moniku Beluči i pola Holivuda?

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Pilar

28-08-2020 11:29h
Nemojte da ste smešni. Jednom u 100, 150 godina rađa se lepotica poput Monike Beluči i ne da ne može da je zaseni neko ko ima Slobodin stepen lepote nego ni mnogo lepše žene. A YSlobodino izdanje je bilo debakl, jelek je lep ali joj stoji kao nekakav vizir a njegova lepota je upropašćena time što je obučen na haljinu sa ovakvim izrezima i spreda i pozadi. Jednostavno pogrešno i nelepo. Ali dosledno Slobodinom ukusu - provereno dosadnom i nekreativnom baš kao što je i njena gluma. Sećam se i one druge nekakve ciklama haljine koja joj je isto bila 2 broja veća na istom tom događaju. Moniki bar sve savršeno stoji iako se ni ona ovde nije proslavila kombinacijom haljine i aksesoara.

О

28-08-2020 11:47h
Boze! "Zasenila pola Holivuda", bla bla truc.. kako volite na Balkanu da se kitite sve i svacim..Budite malo skromnije!!! Bice vam lakse!

ja

28-08-2020 12:04h
Ne sećam se. Zašto bih pamtila tako nešto? A te cipele B....bla bla....šta je to?

Pavle

28-08-2020 12:59h
Monika i Sloboda? To je kao da poredite Boing i Cesnu.

Tanja

28-08-2020 15:52h
Lepo je sto je i nasa glumica Sloboda Micalovic imala priliku da se pojavi na Filmskom festivalu u Veneciji zajedno sa Monikom Beluci! Sto se tice Micalovickine haljine, moje skromno misljenje je da bi bila mnogo elegantnija samo u crnoj haljini bez tog jeleka, a i Monikina haljina isto nije bog zna sta. A kada govorimo o lepoti Monika je i starija, ali i pored svoje zrele lepote ima i harizmu, tako da mislim da je i zasenila Micalovicku, mada je sve to stvar ukusa....

Hladna glava

28-08-2020 20:35h
Ne secam se posto je nije zasenila. Obicna devojka bez harizme i smeka.

Aleksandra

06-10-2020 08:48h
Sloboda nije lepa šta god obukla..ima lepših naših glumica
Morali biste da vodite više računa o naslovima
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: