istina

PRIČALO SE DA 30 GODINA NIJE GOVORILA SA BOROM TODOROVIĆEM: Seka Sablić otkrila ISTINU o čuvenoj sceni iz "Maratonaca"

0

Intimne scene su najteži deo glumačkog posla. Nije lako na velikom ekranu uverljivo dočarati ono što se čuva u četiri zida, a upravo jedna takva scena iz filma "Maratonci trče počasni krug" iz 1982. postala je legendarna.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Kadrovi u kojima Kristina (Seka Sablić) i Đenka (Bora Todorović) vode ljubav pored jezera na neki način su obeležili domaću kinematografiju.

 

Seka Sablić ekskluzivno otkriva kako je izgledalo snimanje ove čuvene scene.

 

Nije mi bilo neprijatno da sa Borom snimim tu scenu seksa, naprotiv, uradili smo je sa lakoćom! U to vreme mnoge moje kolege uveliko su snimale erotske scene u kojima su bili goli i vodili ljubav. Radili su to potpuno uverljivo, tako da ni nama dvoma uopšte nije bilo neprijatno da i sami odglumimo tako nešto ― kaže glumica.

 

 

Pre scene vođenja ljubavi, Seka pliva u jezeru dok je Bora sa obale snima i govori joj: "Kupačice moja".

 

Legendarna glumica otkriva da je prehlađena snimala te kadrove.

 

― Bila sam mnogo bolesna u trenutku kada smo radili tu scenu pored jezera i u vodi. Posle snimanja sam završila u bolnici ― priseća se Sablićeva.

 

Seka se osvrnula i na priče da Bora i ona zbog te iste scene 30 godina nisu razgovarali!

 

Dugo se u glumačkom svetu prepričava trač kako se navodno Todorović u "Maratoncima" malo zaigrao i uživeo u akciju sa svojom koleginicom. Međutim, Seka mu to nije zamerila:

 

"Najteže mi je palo kada me je Borin sin Žika pitao da li je istina da sam zbog toga bila ljuta na njegovog oca. Odgovorila sam mu da se na Boru nikada nisam naljutila. Naprotiv, nas dvoje smo baš bili bliski. Jedno vreme smo se zajedno sa Gagom Nikolićem zajedno provodili na brodu na Savi. Normalno je da se tokom života ljudi u nekom trenutku malo razdvoje i da svako ode na svoju stranu, zbog porodice, posla ili čega već. To se desilo i sa mnom i Borom, ali nikada nismo bili u svađi".

 

 

makonda-tracker