novi početak

USKORO U NAJVEĆIM HOLIVUDSKIM HITOVIMA! Nikola Đuričko otkriva kako izgleda rad u Holivudu i zašto je napustio Srbiju

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Lilit

25-08-2020 10:43h
Uživaj Nikola. Ne okreci se za sobom. Samo napred.

Šone

25-08-2020 11:30h
Putuj Igumane!!!

ya

25-08-2020 11:46h
Sve sjajno i bajno, samo treba otici ... ne trazi se mana.
Kasnis Djuricko, kasnis...

Bora

25-08-2020 15:00h
Daće Bog da se nikad ne vratiš u Beograd.Tamo ti možeš da glumiš srpskog teroristu ili silovatelja ili pijanog Rusa.Ta iskustva već imaš sa Anđelinom Žoli.Dobijaćeš neku crkavicu da bi pljuvao po Srbima.Pa jedan Sergej Trifunović je odbio takve uloge.Inače u toj glumačkoj sekti u Beogradu,većina je takva da bi za mali novac i ***** jeli,a to da pljuju po svom narodu,to im dođe kao poslastica.Ti si Đuričko štetočina po nas Srbe koji volimo Beograd i Srbiju.Zato se ne vraćaj ovamo.Pozovi kod sebe i Mirjanu Karanović,Gorčina Stojanovića i nji,a slične i srećan vam put,za navek.

Manulac

26-08-2020 06:30h
@Bora
Kako ne mogu da svarim ove moraliste, a znam sigurno da bi vecina u radila isto. On samo kaze istinu o zivotu u Srbiji A to sto se vi pravite da to ne vidite ili ne zelite to da vidite to je vas problem. Zar niste svesni da svako ko ima i 2% sanse da ode iz zemlje oticice, a to sve zahvakjujuci Titu i njegovim naslednicim od devedesetih pa do danas. Nema nama spasa sa ovakvim narodom.

Nikola Minhen

26-08-2020 09:44h
@Bora
Imao sam cast biti u drustvu Djuricka jedan vikend i mogu vam reci da sam odusevljen koliko je covek prirodan,normalan,iskren...porodican.
Zelim mu sve najbolje i uvek je dobrodosao nazad kad god to zazeli.
Zao mi je sto je i otisao jer se tesko vracaju ljudi koji jednom odu.
Ali to je zivot...

Bas

25-08-2020 16:40h
Imao je nos za pravu priliku.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: