BIO JE OPASAN MOMAK

KRENUO SAM LOŠIM PUTEM, ALI MI JE ĐOLE REKAO “NE, TI NE PRIPADAŠ TOM SVETU”: Baki B3 priznao da je DVAPUT bio s one strane zakona, ali i da mu danas MNOGO nedostaju devedesete

0

Zahvaljujući svom stricu, umesto da postane kriminalac, Andrija je postigao veliki uspeh u svetu dens muzike

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Denser Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, doživeo je veliku popularnost s Đogani fantastikom, a zatim je 1996. osnovao svoju grupu i stekao simpatije publike hitovima "Još pet minuta" i "Olovna ruka".

 

U intervjuu za Kurir Baki otkriva kako je izgledao rad s njegovim stričevima Đoletom i Gagijem, od kojih se u vreme devedesetih godina nije odvajao.

 

- Uhvatio sam zadnji voz tih devedesetih. Snimio sam prvu pesmu "Još pet minuta", iako nisam imao časove pevanja. Bio sam samo član Đogani fantastika i imao sam uspeha. Dok moje pesme budu živele, živeću i ja. Nikad ne moram više

ništa da snimim, jer me i danas zovu ljudi za žurke i nastupe.

 

Da li ti je bilo teško da naučiš sve te pokrete?

 

- Kako može da bude teško, potičem iz generacije kada su bili popularni filmovi kao "Fleš dens". A onda je Đogani fantastiko Gagija i mene preusmerio ka tom plesu. Đole je na mene i Gagija mnogo toga preneo.

 

Kako si funkcionisao sa stričevima Đoletom i Gagijem, jesu li ti bili autoritet?

 

- Gagi je stariji od mene mesec dana, a Đole jeste bio autoritet. Stalno nas je terao da se takmičimo. Jednom nam je rekao: "Hajde da vidimo, od vas dvojice ko bolje igra, vodim ga na more". Mi se ubijemo od đuskanja, bacamo se po sobi ili nam da bokserske rukavice i ko pobedi, ide na more. Poubijamo se Gagi i ja, padamo u nesvest, a on na kraju kaže: "Pakujte kofere, idete obojica". Njemu je bilo važno da nam da podstrek da se potrudimo.

 

 

O Andrijinim sukobima sa zakonom, devojkama i novcu čitajte u nastavku...

 

makonda-tracker