UVEK VEDAR

DO KRAJA JE BIO ONAKAV KAKVOG SMO GA ZNALI I VOLELI: Evo šta je Marinko Madžgalj svima poručio posle poslednje operacije

1

Slavni glumac, koji bi sutra proslavio 42. rođendan, poslednje dane proveo je sa ćerkom, roditeljima i devojkom Lanom, koju su mu pružali podršku i nadu da će pobediti opaku bolest

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Jedan od najpopularnijih domaćih glumaca u ovom veku s lakoćom je osvojio srca publike već svojom prvom velikom televizijskom ulogom, u seriji "Crni Gruja", a to mu je pošlo za rukom pre svega zahvaljujući iskrenom osmehu koji nije skidao s lica i vedrinom koja je uspevala da svakome da popravi dan.


Ta vedrina i optimizam nisu ga napuštali do samog kraja 2016. godine, kada nas je prerano napustio.

 


Iako je Marinko Madžgalj oduvek držao svoj privatni život daleko od očiju javnosti, posebno nakon što mu je dijagnostikovan kancer i pošto je započeo bitku za život, posle poglednje operacije obratio se svojim prijateljima i kolegama, tako i brojnim obožavaocima koji su navijali za njega i nadali se da će se izvući.


Prijatelji, mnogo pošte je stiglo! Svi ste tako dragi, ljubazni i puni lepih reči i želja! Hvala vam na svakoj napisanoj reči, hvala za sve medikamente koje preporučujete, hvala na željama za brzo ozdravljenje!!! Potrudiću se da što pre zaigram na sceni, stanem pred filmsku i TV kameru i ponovo budem sa svima vama. A i zapevam!!! Voli vas sve vaš Maki! — poručio je Madžgalj.

 

foto: Dragan Kadić

Nažalost, ova lepa obećanja ostala su neispunjena, a Marinko nas je napustio 26. marta 2016. godine.

 

 

makonda-tracker