džentlmen

VIKTORIJA ZAVIDNA NA MAJKU BRUKLINOVE VERENICE: Sprema iznenađenje pre svadbe, a evo šta za to vreme radi njen sin!

0

Paparaci su ih uočili dok su obilazili radnju Bruklinove majke Viktorije, a on je pazio da njegovoj dragoj ništa ne nedostaje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sin Viktorije i Dejvida Bekama, Bruklin, u javnosti je poznat po tome što je često menjao partnerke, ali je zaprosio sadašnju devojku Nikol Pelz.

 

Paparaci su ih uočili dok su obilazili radnju Bruklinove majke Viktorije, a on je pazio da njegovoj dragoj ništa ne nedostaje. Vodio ju je za ruku i otvarao vrata automobila, dok im je član obezbeđenja držao kišobran jer je padala kiša.

 

Ipak, šuška se da Viktorija sprema preko 60.000 dolara kako bi se podvrgla estetskim korekcijama i tretmanima za ulepšavanje i tako u drugi plan bacila mlađanu Nikol, ali i njenu majku Klaudiju koja, otkako je u medije dospela informacija o ćerkinoj veridbi, uživa komplimente javnosti na račun svog mladolikog izgleda.

 

foto: Profimedia

"Viktorija je navikla da bude u središtu zbivanja. Međutim, gledajući Klaudijine fotografije na Instagramu, zaprepastila se kada je shvatila da je ona 20 godina starija od nje, a izgleda toliko mladoliko. Kako joj mlada i njena majka ne bi ukrale svu pažnju, Viktorija je odlučila da uloži veliki novac u pomlađivanje i savršen izgled kojem teži", ispričao je neimenovani izvor za strane medije.

 

 

 

 

makonda-tracker