nije se nadala

SINA JE ODMAH PO SAZNANJU ODVELA KOD OCA MILANA: Severina pozitivna na virus korona, evo kako se oseća!

2

Publiku je obavestila putem društvenih mreža

foto: ATA Images
foto: ATA Images

Pevačica Severina Kojić oglasila se na svom Instagram provilu i potvrdila da je pozitivna na korona virus, ali da je njen sin negativan.

 

"Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan. Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, reduzela sam sve mere, promptno izvestila oca deteta te u dogovoru s ocem predala ga dva dana pre određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test.", rekla je Severina pa dodala:

 

"Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbegli stigmatizaciju deteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dete, u srpskim medijima se medijima pojavila vest da sam zaražena 'partijajući po Dalmaciji s detetom'. Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, verovatno po povratku u Zagreb, a ne tokom letovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba juče dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan.", rekla je ona.

 

 

 

 

makonda-tracker