USPEŠNA MLADA DAMA

NA SNIMANJU JE UPALA U VRELO I ZADOBILA TEŠKE OPEKOTINE: Jovana danas ima dvoje dece i prate je na hiljade ljudi! (FOTO)

0

Manekenka je udata za poznatog fudbalera

foto: Instagram
foto: Instagram

Manekenka Jovana Đorđević je prilikom snimanja jednog spota upala u vrelu vodu i tako zadobila opekotine na 50 odsto kože, a danas izgleda nikad bolje.

 

Jovana Švonja, sada Đorđević, svojom lepotom osvaja kako u privatnom životu, tako i prilikom poslovnih angažmana. Važi za jednu od najlepših žena naše zemlje. Udata je za našeg fudbalera Filipa Đorđevića, sa kojim živi u Italiji i ima dvoje dece.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on

 

Iako njen Instagram profil prati više od pola miliona ljudi, pleni izgledom i zategnutim telom, retko ko zna da je lepa brineta prošla kroz veoma buran i težak životni period, koji je uspela da prebrodi i nastavi dalje uzdignute glave.

 

Jovana je na snimanju jednog spota upala u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni. Tada je zadobila opekotine na 50 odsto kože na telu i ostala bez kose.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Djordjevic (@callmelolita) on

 

"Srećom, moj brat je reagovao brzo i izvukao me je, ali i tih nekoliko sekundi bilo je dovoljno da osetim kako mi vrelina prodire pod kožu. To iskustvo ne bih poželela ni najgorem neprijatelju. Kad sam upala vodu, nijednog trenutka nisam izgubila svest. Veoma dobro se sećam i svega što se dogodilo nakon što je došla Hitna pomoć. U bolnici sam provela tri nedelje. Po prirodi sam vesela devojka tako da me ovo ružno iskustvo nije promenilo, pa se, kao i uvek, osećam super. Osmeh i pozitina energija moj su najveći adut. Otkako sam izašla iz bolnice, ne dobijam drugu terapiju, osim što redovno mažem kreme koje su mi propisali lekari", ispričala je Jovana nakon ovog traumatičnog iskustva.

 

 

makonda-tracker