ima društvo

"OBOŽAVAM PRIRODU, OVDE JE ZA MENE PRAVI MIR": Anđelina se preselila u porodičnu kuću na Banjici i ovako provodi vreme!

0

Najviše vremena provodi u dvorištu koje održava njena baka

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Anđela Vujović, poznatija kao Anđelina, zbog trenutne situacije sa korona virusom, stan u u kojem živi sa dečkom u gradu zamenila je porodičnom kućom na Banjici, gde je i odrasla.

 

Najviše vremena provodi u dvorištu koje održava njena baka, pišu domaći mediji.

 

"Ovde mi je trenutno izolacija, ležim po ceo dan u dvorištu, uživam u svežem vazduhu i ovde mi je prava izolacija", počela je svoju priču Anđelina:

 

"Oba psa sam usvojila i prate ih neverovatne priče. Pablo je taj gospodin koji mi je došao na svirku i bukvalno seo pored mene i samo sam rekla - važi, idemo kući. A drugog psa, Bobanu, isto vodim na svirke, ali ona je jako vaspitana i nju šetam bez povoca. Nju vodim i na more, pa tako prošle godine dok sam nastupala u Crnoj Gori išla je sa mnom na plažu, a uveče na svirku. Sedi pored, sačeka da završimo i onda idemo na spavanje, tako da je Boka jedan veliki car."

 

Za porodičnu kuću vezuju je mnoge uspomene, ali je zbog obaveza i ljubavi morala da se preseli bliže gradu. Ipak ovaj period, kada sve stoji zbog pandemije, vratio ju je na Banjicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANDJELINA (@angellina_official_) on

 

"Obožavam prirodu i ovde je za mene pravi mir koji mi je potreban za inspiraciju. Najčešće otvorim ležaljkicu ispod drveta, pijem kaficu, pišem pesme i meni je to super. Ovde imam najveću inspiraciju i zato sam najčešće tu kad pišem pesme", ističe Anđela, i dodaje da svi znaju kada se osami da ne smeju da joj smetaju: "Baka i mama znaju da čim sam među drvećem, treba da se sklone i da me ostave samu, znaju koliko je sati."

 

Zbog prostora koji pomalo podseća i na kafić, Anđela je neretko u mladosti pravila velike žurke u dvorištu, a sada planira da baš tu priredi i veliku promociju albuma, kad epidemiološka situacija to dozvoli.

 

"Uvek slavim rođendan u dvorištu. Leti mi bude prazna kuća i onda pravim žurke, tako je bilo pogotovo u srednjoj školi. Donesemo ozvučenje, hranu i piće i bude nas i do sto ovde. S komšijama zbog buke nemam problem, baš su kul, pogotovo što često umem jako da pustim muziku i u kući, ali mi se svi ovde znamo godinama i nikome to ne smeta."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANDJELINA (@angellina_official_) on

 

Pevačica otkriva i da je za nju najvrednija jedna stara ljuljaška koja se izdiže i nekoliko metara u visinu.

 

"Dečica od tetke koriste trambolinu, ja sam se sad malo podgojila pa se plašim da ne propadnem, a ljuljaška je rezervisana samo za mene. Deda mi je to napravio kad sam imala sedam godina i to mi je najveća uspomena na njega. Deku sam najviše volela na svetu i dalje ima posebno mesto u mom srcu, jer smo bili jako bliski. Tako da je on napravio ljulju samo za mene i oduvek sam najviše volela da se tu ljuljam. Jeste da sam pravila razne zavrzlame, pela se po njoj i tako dalje, ali je ona izdržala", prisetila se Anđela.

 

 

 

 

 

makonda-tracker