kako vam izgleda?

VIKTORIJA JE ZBOG NJE PREŽIVELA TRAUMU: Evo gde se danas nalazi Bekamova nekadašnja ljubavnica Rebeka! (FOTO)

0

Mnogi kažu da je lepša od Viktorije

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebecca Loos (@rebecca.loos) on

 

Konačno, Rebeka Los je izgubila strpljenje i progovorila za medije. Bilo je to uoči božićnih praznika, kad se Viktorija s decom, svojim roditeljima i sestrom, te Dejvidovim ocem i majkom pripremala za zimovanje u Švajcarskoj gde im se trebao pridružiti i Dejvid. Na sam dan putovanja skandal je eksplodirao, a novinari su požurili na aerodrom da isprate Viktoriju i porodicu. Vidno bleda i bez šminke s velikim tamnim naočalama koje nije skidala, prošla je pored njih ćutke, noseći u naručju mlađe dete.

 

Svi su se ukrcali u avion za Ženevu, a putnici u biznis klasi svedočili su da je Viktorija provela let u suzama, gledajući kroz prozor, dok ju je njena sestra tešila. Dok se vozila prema aerodromu razgovarala je s prijateljicom na telefon i analizirala SMS poruke koje je njen suprug slao Rebeki i koje više nisu bile deo njihove intime.

 

Viktorija je tvrdila da po tonu poruka ne može prepoznati Dejvida jer njoj nikad nije slao takve SMS-ove, pa čisto sumnja da bi to učinio osobi koju jedva da poznaje nekoliko meseci. S druge strane mučilo ju je što je dobro poznavala kako funkcionišu mediji i bila je svesna da novinari barataju s previše detalja i činjenica, da bi sve to bila izmišljotina.

 

U vezi Rebekinog ispada oglasio se i Dejvid. Uoči leta za Švajcarsku preko svojih zastupnika je poručio:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebecca Loos (@rebecca.loos) on

 

"Poslednjih nekoliko meseci morao sam čitati smešne tekstove o svom privatnom životu. Ono što je jutros objavljeno samo je još jedan primer. Istina je samo da sam srećno oženjen i imam predivnu ženu i decu. Nema nikakve treće osobe koja bi promenila ove činjenice."

 

Čak i nakon površne analize ove izjave bilo je jasno da ni jednom rečju nije konkretno demantovao Rebekine izjave. S druge strane Viktorijini prijatelji tvrdili su da njoj nije ni na kraj pameti da olako zatraži razvod od Bekama, te da će se ona za njega boriti do poslednjeg daha.

 

Tako je i bilo. Dejvid i Viktorija odlučili su da će nastaviti zajednički život u Madridu i spasiti brak. Već u maju iduće godine Viktorija je ponovno ostala u drugom stanju, pa je i treće dete – Kruza rodila u februaru 2005. godine u Madridu.

 

Gde je Rebeka danas?

 

Bivša asistentkinja Dejvida Bekama koja je postala slavna zahvaljujući aferi s Bekamom i što joj je omogućilo i naslovnicu Plejboja, sada je trener joge i živi u Norveškoj, piše The Sun.

 

Udala se i ima dvoje dece te je posvećena zdravom životu, a na Instagramu često objavljuje fotografije na kojima vežba jogu, a često na tim fotografijama jogu radi u toplesu.

 

 

 

 

makonda-tracker