spisak je poduži

I ZVEZDE SU SE PRIJAVILE ZA "MINIMALAC": Evo ko će sve na estradi dobiti finansijsku pomoć od države

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

Penzioner

30-07-2020 10:24h
E, suze mi liju niz lice! Sirota Ceca, Brena, Keba, Georgijev.....nemaju da plate zaposlene, a provode se u Monaku.... Sramota.

petar

30-07-2020 10:52h
i njima ce da dodje djavo po svoje. Sve ima svoj kraj.

ceda

30-07-2020 10:53h
Samo neka grabe, trebace im za lekove.

stanko

30-07-2020 11:06h
Sramota, sve im malo. Umesto da su donirali nesto bolnicama oni jos uzumaju od ove drzave koja im je omogucila da se obogate.

posmatrac

30-07-2020 11:38h
pa kako ih nije stid bre.Fuj ovo je dokaz koliki su neljudi Pa koliko su donirali od svojih milijijona ovom jadnom i napacenom naroduA stekli su sve svoje bogastvo zahvaljujucuci Srbiji i srpskom narodu.A vi narode i dalje idite na njihovim koncertima punite im dzepove a oni vas preziru kao stoku.Koliko vam kupise aspiratora koliko pomogase tolikim jadnicima po SrbijiJos jednom sram vas bilo kako vas nije stid pojaviti se medju ovaj jadni narod.Narode u pamet se ne punite dzepove ljudima ovakvog morala

mira

30-07-2020 12:39h
Kako ih samo nije sramota! Ja sam od mojih 100 evra polovinu dala u dobrotvorne svrhe, jer sam ih nezasluženo dobila, pa da dam onom kome je potrebnije. A ove ale, nikad im dosta. Posebno Brena koja se često oglašava sa egzotičnih destinacija, sa sve familijom! Zato i izgleda kako izgleda,raspada se pod onom plastikom!

Raaza

30-07-2020 18:15h
@mira
Napicu se od ushicenja kad cujem/procitam,da je La Padrina zaglavila u corku a Fahreta se vratila u Brcko.

Milan

04-08-2020 22:25h
Kupuju stanove u Beogradu na vodi a traze pomoc da prezive

Angela

05-08-2020 19:32h
FUJ.....GADITE MI SE SVI ESTRADNI "UMETNICI" KOJI OCEKUJETE POMOC OD DRZAVE.
GDE CE VAM DUSA?

Simon

18-09-2020 02:30h
Ni morala ni pameti.... padaju nisko u očima naroda. Halapljivost, otimačina i neprimereni potezi. Drpaju državu...pa samo tako... Gde im je ponos i dostojanstvo....
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: