život ju je odveo na drugu stranu

VRAĆA SE U KLUPU? Aleksandra Prijović potvrdila da nije završila srednju školu i priznaje — želi da nastavi gde je stala

6

Pevačica je potvrdila glasine da nije završila srednje obrazovanje

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Živojinović, poznatija pod svojim devojačkim prezimenom Prijović, ne krije da nije oduvek živela glamuroznim životom u kakvom danas uživa.


Deo njenog sazrevanja bilo je i to što je rano počela da radi, zbog čega su neke druge stvari morale da trpe. Najvažnija od njih je: obrazovanje.

 


Upisala sam Drugu srednju školu i završila redovna tri razreda, ali četvrti nisam. Prosto, život me je odveo na drugu stranu. Kad ti se desi nešto o čemu si oduvek maštao, kao ja o pevanju, onda zanemariš sve ostalo. Konkretno ja školu. Kajem se i svakako želim da nastavim školu — priznala je Aleksandra za Informer hit.

 

1 / 12 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Da li trenutno kuje planove da nastavi tamo gde je stala sa svojim obrazovanjem ili je to samo njena želja, pevačica nije otkrila. U svakom slučaju, njen život je danas drastično drugačiji, a još zauzetijim i lepšim čini ga sin Aleksandar, koji je u martu proslavio prvi rođendan.

 

 

makonda-tracker