iznenađenje!

JE L' VAM OVAJ PROFIL "LAJKOVAO" FOTOGRAFIJE? Princ Hari imao tajni nalog na Instagramu, evo kako se zvao

2

Jedan od najpoznatijih parova na svetu "lajkovao" se kao sav normalan svet na početku veze, ali se princ skrivao iza naloga zanimljivog imena

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princ Hari navodno je imao profil na društvenoj mreži Instagram u vreme kada je tek počinjao vezu s Megan Markl, tada glumicom u usponu, danas svojom suprugom i vojvotkinjom od Saseksa.


Navodno je Hari koristio nalog da bi pravio svoju novu devojku, tvrdi se u knjizi o životu princa pod nazivom Finding Freedom ("U potrazi za slobodom"), autora Ornid Skubi i Kerolin Djurand. Megan Markl, koja je u to vreme obožavala društvene mreže i imala svoj lajfstajl blog The Tig, a u nekom trenutku je pratila misteriozni profil nazvan @SoujeyMau5. Iza njega je, navodno, stajao princ Hari.

 


Mlađi sin princa Čarlsa i ledi Dajane odabrao je ovo ime inspirisan pseudonimom svog omiljenog di-džeja — u pitanju je čuveni DeadMau5, a na fotografiji profila je bio crtež kacige u obliku miša. Kako se dodaje u pomenutoj knjizi, isti je bio slučaj i s Harijevim tajnim profilom na Fejsbuku, koji je koristio godinama.

 

1 / 13 Foto: Profimedia


Dalje se navodi i da se par zaljubio na prvi pogled, kao i da su prvi put zajedno izašli u Sohou, gde im je osoblje jednog restorana omogućilo da koriste zadnji ulaz kako ne bi bili primećeni zajedno. Istaknuto je i da su se verili dva meseca pre nego što je svet čuo za to, i to dok su spremali piletinu za večeru.


Portparol vojvode i vojvotkinje od Saseksa još uvek se nije oglasio povodom navoda u ovoj knjizi.

 

 

makonda-tracker