prešao je granicu

NEMA ŠALE S MEGAN I HARIJEM: Nepoznati muškarac je pokušao da snimi njihovog sina — spremaju mu PAKAO

0

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl ne pokazuju često sina u javnosti, tako da se oni koji pokušaju da objave dečakove fotografije mimo njihove volje neće dobro provesti

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa princ Hari i Megan Markl pre svega su ponosni roditelji dečaka po imenu Arči, kojeg je javnost do sad imala priliku da vidi tek nekoliko puta.


Zbog toga oni intrigiraju javnost, naročito otkad su se preselili u Los Anđeles, gde su paparaci zadovoljno trljali ruke na vesti da će uskoro imati priliku da viđaju pripadnike britanske kraljevske porodice. Ipak, četrnaestomesečnog Arčija i dalje nećemo često viđati, a fotograf kojije pokušao to da promeni prešao je svaku granicu i priprema mu se adekvatna kazna.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Neimenovani fotograf je, naime, dronom snimao Harijevog i Meganinog sina dok je boravio u kući u kojoj ova porodica trenutno živi, javlja BBC, zbog česu Saseksovi, očekivano, odlučili da ga tuže.


Svaki pojedinac i član porodice u Kaliforniji po zakonu ima pravo na privatnost u svom domu. Nijedan dron, helikopter ili teleskopski objektiv ne može da oduzme to pravo — istakao je advokar poznatog para Majkl Kemp.

 

 

makonda-tracker