obazriv je

SPADA U RIZIČNU GRUPU: Evo zašto Dejana Pantelića danima nema na malim ekranima

0

Šarmantni voditelj pobedio je pre nekoliko godina najtežu bolest.

foto: Facebook Printscreen
foto: Facebook Printscreen

Voditelj Dejan Deki Pantelić sa koleginicom Ninom Radulović, boravio je u Lionu, a po povratku je u samoizolaciji, koja će kako naglašava po odgovoru sa nadležnima sa TV "Prve", trajati do kraja marta.


Ne izlazim nigde. Poštujem odluke Vlade Republike Srbije i državnog vrha, što zbog mog zdravlja koje je bilo narušeno 2012. godine. Prosto spadam u grupu koja treba voditi računa o svom zdravlju. Ne samo kada je korona u pitanju, već i u ostalim segmentima sezonskog gripa ili virusa uvek se vakcinišem. Tako da na taj način normalno radim i izbegnem da isti ne zaradim u toku sezone — kaže za "Blic" Deki Pantelić.

 

On je dodao da će, u dogovoru sa nadležnima sa televizije, biti u izolaciji do 30. marta.

 

Do tada neću raditi. Odlično se osećam, a sam sam bio svestan situacije u Francuskoj i mi smo se zato vratili ranije na moje insistiranje. Nismo išli u zatvorene prostorije, nismo posećivali mesta gde ima više ljudi, a primećeno je već tada u Parizu jer smo se vratili pre proglašenja vanredne situacije kod nas u zemlji i u Francuskoj — poručio je Pantelić.

 

foto: Damir Dervišagić


Prema njegovim rečima svi su ozbiljnio shvatili čitavu situaciju što je dobro.

 

Ljudi koji su ugroženi kao što su hronični bolesnici, maligni bolesnici i stariji ljudi, mi faktički zašititmo. I te kako poštujem i nemam kontakt sa ni sa kim bar dok traje inkubacija od 14 dana. Ja se osećam super, koliko mogu pomažem kolegama od kuće — ističe on.

 

Na pitanje da li se uplašio, Pantelić odgovara:

 

Ne. Ja se ne bojim smrti. To je pod brojem jedan, pod broj dva ne bojim se korone. Da sam se bojao te 2012. godine kada sam imao zdravstveni problem, mi danas ne bi pričali. Ja se ne plašim. Ima ona izreka "Ko se čuva i bog ga čuva".

 

 

makonda-tracker