svako na svoju stranu

GLUMICA SE PRESELILA U NOVI STAN? Anđelka Prpić više ne živi sa suprugom, ali su zbog deteta u korektnim odnosima?

0

U javnosti se nisu oglašavali ovim povodom, ali se danima piše o njihovom braku

foto: ATAImages
foto: ATAImages

Danima se spekuliše o odnosu Anđelke Prpić i njegog supruga Daria Prpića, te Kako mediji prenose par se rastao i svako je otišao na svoju stranu.

 

Navpdno ljubav između umetnice i suvlasnika jednog restorana u centru grada nije uspela da pobedi u vremenu kada se brojni brakovi gase.

 

"U jednom momentu kod njih je očigledno došlo do prezasićenja. Svako se trudio da u svom segmentu poslovnog života pruži svoj maksimum. Tako je Anđelka odlazila na probe, držala predstave širom Srbije i na turnejama po evropskim gradovima, dok je Dario radio na svom biznisu u ugostiteljstvu i pokušao da bude uspešan u svom poslu. Presudan momenat u njihovom braku bio je taj da su se emocije posle dugog niza godina ugasile i da je svako želeo da nastavi put i započne novo životno, ali i ljubavno poglavlje. Početkom godine usledio je razgovor između Anđelke i Darija, gde je svako izneo svoje viđenje situacije u kojoj su se zatekli, te je jedino rešenje za njih bio razvod" kaže  izvor blizak nekadašnjem paru, i dodaje:

 

foto: Zorana Jevtić

"Veoma brzo usledili su dogovori o brakorazvodnoj parnici, kao i o brojnim drugim detaljima. Anđelka i njen bivši suprug za vreme braka su kupili stan koji su imali u planu da iznajmljuju, te su se dogovorili da ona sa sinom Jakšom pređe da živi tu, a da Dario ostane u kući na Zvezdari. Dogovorili su se da sin sedam dana bude kod njega, a potom narednih sedam kod nje. Zbog deteta su nakon svega odlučili da ostanu u korektnim odnosima, te da imaju civilizovanu komunikaciju."

 

 

makonda-tracker