velika porodica

ALEKA JE ZBOG LJUBAVI NAPUSTILA KARIJERU MANEKENKE: Peđa Stojaković je ponosan na svoju suprugu, a ovo je njihova priča

2

Upoznali su se u Solunu dok je, tada perspektivni, košarkaš nosio dres grčkog Paoka

foto: Instagram
foto: Instagram

Predrag Stojaković već 16 godina uživa u idiličnom braku sa prelepom Grkinjom Alekom Kamilom. Na početku njihove veze delovalo je da njihova ljubav neće dugo opstati, ali su oni sve uspešno demantovali skladnim odnosom mnogo godina kasnije.

 

Upoznali su se u Solunu dok je, tada perspektivni, košarkaš nosio dres grčkog Paoka. Kako mediji u Srbiji tako i u Grčkoj utrkivali su se da saznaju detalje o vezi između košarkaša i manekenke, upravo jer je Aleka u to vreme važila za jednu od najlepših manekenki na Balkanu, a Peđa za sportistu sa svetlom karijerom.

 

U trenutku kada su rešili da ozvaniče vezu uveliko su bili ponosni roditelji sina Andreja i šestomesečne ćerke Mile. “Venčanje decenije”, kako su mediji u Grčkoj nazivali ovaj događaj, održano je u Solunu i koštalo je više od 100.000 evra.

 

Mladence je venčao bračni par Violitis sa kojima je Stojaković u to vreme uspešno poslovao, dok je samo sat kasnije na istom mestu upriličeno i krštenje šestomesečne Mile, čiji je kum bio nekadašnji paokovac Janis Janulis.

 

Nakon dvosatne ceremonije mladenci i gosti prešli su u improvizovanu salu ukrašenu belom svilom, cvećem, svećama... Među raznoraznim biftecima, guščijim džigericama i plodovima mora nije se našao nijedan srpski specijalitet.. Pilo se sve, a najviše francuski konjak, šampanjac i vino. Svadbena torta bila je sačinjena od desetak manjih tortica oko kojih su se preplitale zelena lozica i bele ruže. Nakon svadbene večere, negde oko ponoći, atmosfera je polako počela da se usijava.Raspoloženi gosti ludo su se zabavljali čekajući trubače, koji se na kraju nisu ni pojavili, ali je za sjajnu atmosferu bila zadužena tadašnja pevačica Danijela Vranić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alekakamila (@alekakamila) on

 

Skupocenom slavlju tada su prisustvovale NBA zvezde Vlade Divac, Vlada Radmanović, Raša Nesterović, Dragan Tarlać sa suprugom Marijom, bivši košarkaš Zvezde i Paoka Bane Prelević, selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dragan Šakota, estradni mendžer Raka Marić.

 

Ponesen dobrom atmosferom, mikrofona se u jednom trenutku dohvatio i Vlada Radmanović zapevavši stare hitove “Bijelog dugmeta”, praćen tercom ništa manje raspoloženog Divca. Pored raspevanih NBA asova, svoje glasovne mogućnosti prezentovala je i mlada, kojoj je vokalnu podršku pružila Beti Magira, jedna od tada najpopularnijih grčkih voditeljki.

 

Svoje sudbonosno “da” Aleka je izgovorila u prilično svedenoj venčanici od bele čipke slavnog turskog dizajnera Rifata Ozbeka. Iako se suma koju je Kamila dala za svadbenu haljinu držala u strogoj tajnosti, moglo se načuti da je plaćena nešto više od 15.000 evra.

 

Mediji su tada naveli i da je Peđina majka darovala posebno skupocenim poklonom novopečenu snajku. Naime, Branka Stojaković poklonila je Kamili vredan porodični nakit zavetovavši je da ga preda svojoj ćerki Mili kada se bude udavala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alekakamila (@alekakamila) on

 

Kada su dobili treće dete, sina Maksima, on je samo dodatno učvrstio njihovu ljubav. Međutim, slavni košarkaš nije krio da je vrlo uključen u sve obaveze oko dece, kao i da je želeo veliku porodicu.

 

"Uspeo sam pregovorima na početku da dođem do broja tri. Ali, ipak ćemo sačekati još neko vreme jer su Andrej i Mila još uvek mali. Malo ćemo se primiriti dok oni odrastu." - ispričao je Peđa pre nego što je dobio treće dete, i dodao:

 

"Da je do mene, imao bih petoro ili šestoro dece. Ali ja znam kroz šta Aleka prolazi, to nije nimalo jednostavno - porođaj i sve što ga prati. Ona je srećna sa brojem tri, a ja mislim da je to pristojno velika porodica."

 

Stojaković je tada priznao da, bez obzira na profesionalne obaveze, supruzi kad god može pomaže u kućnim poslovima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker