uznemiren je

"MOG PRIJATELJA ODNEO JE VIRUS KORONA": Glumac Žarko Stepanov otišao je iz Srbije, nakon otkazanih predstava!

0

Trenutno je na odmoru na predivnom mestu, kako bi se oslobodio stresa

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Glumac Žarko Stepanov uključio se jutros uživo u emisiju „Kec na jedanaest“ na K1 televiziji sa suncem okupanog Hvara gde trenutno snima seriju „Jugoslovenka“ u režiji i produkciji Romana Majetića. Gledaocima je otkrio da ga epidemija virusa korona uznemirava i da je se pribojava, jer je od virusa nedavno preminuo njegov prijatelj.

 

"Mog prijatelja je odneo virus i sve me ovo jako uznemirava, ali pokušavam da sačuvam bistru glavu i verujem da će ovo da prođe što pre. U Jelsi sam na Hvaru i ovde je kao u nekom utočištu – da ne čitam vesti ne bih imao svest o tome šta se dešava. Došao sam da radim i da napunim baterije, i verujte da ovakav miris borovine i ovakve nijanse plave ne postoje nigde drugo na svetu" – rekao je Žarko.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zarko Stepanov (@zarkostepanov) on

 

Sa Hvara je Žarko apelovao na sve u Beogradu da se čuvaju i da zaštite sebe i druge.

 

"Sa predstavom „Mamma mia“ otvorili smo festival na Tašmajdanu, ali je on ubrzo, nažalost ili na sreću, otkazan jer je u publici bilo oko 1.000 ljudi, a nas je samo na sceni bilo oko 60. Neki glumci su čak i celu predstavu odigrali s maskom, a pravili smo i fore – prskali smo se asepsolom. Ipak, zbog bezbednosti svih, predstave su otkazane."

 

 

 

makonda-tracker