ponovo na lečenju

MIKI MEĆAVA UHAPŠEN I VRAĆEN U KOVID BOLNICU: Tri dana nakon BEKSTVA policija vratila pevača u Arenu!

0

Pevač Miki Mećava, tri dana nakon bekstva iz specijalne kovid bolnice, uhvaćen je i vraćen u "Arenu" gde je prethodno bio na lečenju.

foto: screenshot
foto: screenshot

O slučaju je obavešteno tužilaštvo, a na teret mu se stvalja krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

 

Međutim on je dan ranije u videu koji je podelio sa javnošću putem Instagrama  naveo da mu je to "najbolji dan" i da se "ne da".

 

- Drage moje i dragi moji, hvala još jednom svim dobronamernim ljudima na podršci. Ovo mi je najbolji dan otkako je počelo ovo zlo. Hvala, čuvajte se, ali ja se ne dam! - poručio je Mećava u videu.

 

Podsetimo, izvor je otkrio kako ga je policija vratila u bolnicu.

 

- Obradović je danas pronađen i priveden, smešten je ponovo u privremenu kovid bolnicu "Arena" i o slučaju je obavešteno Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu. Osumnjičen je da je počinio krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima - rekao je izvor upoznat sa slučajem.

 

Međutim, pevač se ovim povodom još uvek nije oglašavao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miki Mecava (@mikimecava0306) on

Podsećamo, medije je pre nekoliko dana obišla informacija da je pevač svojevoljno napustio kovid bolnicu. Međutim, nedugo zatim oglasio se i Miki i objasnio o čemu se radi.

 

- Osećam potrebu da se obratim svima koji su bili uz mene, davali mi podršku i uz čiju pomoć sam sada mnogo bolje nego pre dve nedelje kada sam zakoračio na Infektivnu kliniku u Beogradu. Ne bih dužio ponovo o istorijatu moje bolesti, pre svega želim da iskažem ogromnu zahvalnost doktorima i kompletnom osoblju Infetktivne klinike u Beogradu na izuzetnom profesionalizmu, požrtvovanosti, hrabrosti, posvećenosti i kompetentnosti - rekao je on, pa nastavio:

 

- Otpušten sam juče sa Infektivne klinike na kućno lečenje uz određenu terapiju. Na moje insistiranje da svratim do Arene da uradim još neki test preventive radi doktor mi je rekao: 'Što se nas tiče, ti si za nas izlečen, dobio si određenu oralnu terapiju, a ti radi kako misliš da treba.' Otišao sam do Arene gde sam uredno primljen i uz konsultaciju sa lekarima Arene shvatam da se na meni ništa neće raditi dok ne bude jutarnje vizite, a možda ni tada zbog velike gužve. U Areni su predivni uslovi i kompletan prihvat zaraženih bolesnika je fenomenalan. Moram da istaknem nešto što je na moja pluća jako loše u tom trenutku uticalo. To je prašina iz vojničkih ćebadi i kreveta, a ja sam jako alergičan na prašinu! Počeo sam teško da dišem i nos mi se zatvorio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miki Mecava (@mikimecava0306) on

 

 

makonda-tracker