"to nije fer!"

"ŽIVIM KAO U ZATVORU": Srđan Timarov iskreno o trenutnoj životnoj situaciji

0

Poznati glumac otvoreno je progovorio o situaciji u zemlji i kako se to odražava na njegov posao i život!

foto: ATAImages
foto: ATAImages

Glumac Srđan Timarov je otkrio kako poslednjih dana provodi vreme, s obzirom na to da je već desetak dana na delu pauza u snimanju serija zbog aktuelne epidemiološke situacije u zemlji.

Nas glumce su prve zaključali i izgleda će nas poslednje otključati. Pozorišta ne funkcionišu i ja poslednjih meseci govorim da sam čovek bez zanimanja, jer su mi uloge u pozorištu najznačajnije. Živim kao u zatvoru – vežbam i jedem, i gledam lepe žene na ulici i na televiziji.

1 / 4 Foto: ATAImages

 

Poznati glumac kaže da uprkos teškoj situaciji ne misli da je ovo što se trenutno događa toliko loše.

Ovo je za sve ljude jedan odličan period „čišćenja“. Ima mnogo improvizacije u svakodnevnom životu, ali uveren sam da će to doneti samo dobre stvari. Niko ne zna kako će se situacija dalje odvijati, pa ni oni koji odlučuju o našim životima, i to jeste zastrašujuće, ali bilo je i gorih kriza pa su se prevazišle. Vreme je da se sada podsetimo nekih važnih stvari i možda je vreme za neke nove modele funkcionisanja. Verujem u boljitak. Mene najviše i jedino brine to što se sme u prevoz i u restorane, a u pozorište se ne sme. To nije fer – kazao je glumac u emisiji „Kec na jedanaest“ na K1 televiziji.

 

makonda-tracker