strah i nemir

OVAJ PODATAK PUBLIKA NIJE ZNALA: Tokom trudnoće kraljevska porodica je Megan Markl izložila opasnosti!?

1

Njeni prijatelji bili su zabrinuti 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Oko pisma Megan Markl ocu koje je svojevremeno isplivalo u javnost, navodno je sama kraljevska porodica umešala prste pa je tada trudnu izložilo velikom riziku i ostavila nezaštićenom, navode strani mediji.

 

Kako se navodi, u službenim dokumentima podnesenim Vrhovnom sudu u Londonu stoji da u celom procesu medijskog progona Megan zbog pisma upućenog ocu nije imala nikakvu zaštitu od strane dvora.

 

"Veliki broj lažnih i štetnih članaka tabloidnih medija u Velikoj Britaniji, konkretno od strane tuženog, prouzrokovalo je ogromne emocionalne probleme i naštetilo njenom mentalnom zdravlju", naveli su njeni advokati u službenom zapisu.

 

foto: Profimedia

Takođe, u dokumentu se navodi i kako su, zbog činjenice da je tada bila trudna sa Arčijem, brojni Meganini prijatelji bili zabrinuti za njeno zdravlje.

 

"Kako je prijatelji nikada nisu videli u takvom stanju, s pravom su se brinuli za njenu dobrobit, posebno dok je bila trudna. Nezaštićena od Institucije koja joj je zabranila da se brani", stoji u zapisu koji aludira kako je kraljevska porodica svojim ponašanjem tada ugrozila indirektno i samu Meganinu trudnoću.

 

 

 

makonda-tracker